12
1 to 12 of 33 total
 • Harman Kardon Soho II NC

  664,00 lei

  Harman Kardon lansează o serie de căști in-ear ușoare, confortabile și potrivite pentru deplasări. Foarte practic, telecomanda cu un singur buton permite preluarea de apeluri cu anulare de zgomot și ecou. Încărcarea se face prin sistem micro USB, iar căștile ergonomice sunt realizate dintr-un material anti-derapant care țin muzica și apeluri aproape tot timpul. Specificații Harman Kardon Soho II NC (EN)

 • AKG N40

  1.780,00 lei

  Combinând sunet de înaltă și o soluție dinamică și balansată cu driveri balansați, căștile in-ear AKG N40 replică sunetul cu care lucrează muzicieni și inginerii de sunet în studio: clar, calitate de sunet superioară cu răspuns de bass excelent, simbolul plăcerii pure pentru sunet. Sunetul este customizabil mulțumită celor 3 filtre de reglare care permit ca frecventele de bass, mid și high să fie reglate direct in ureche după preferintele personale. Această redare audio ultra premium ofera in acelasi timp ascultatorilor o carcasă pentru calatorii, fiind dotata cu accesorii precum 2 cabluri care nu se încurcă și sunt ușor detașabile, vârfuri moi și rotunjite pentru căști care au fost create pentru a urmări anatomia urechii. Elegant accentuat cu materiale premium și o combinație de culori negru și argintiu, căștile AKG N40 oferă o experiență sonoră originală pe care nu o veți uita prea curând.  

 • JBL Everest 110

  446,00 lei

  JBL Everest 110 sunt căști wireless in-ear dotate cu sunetul legendar JBL Pro Audio, care oferă o performanță acustică dinamică, fără vibrații, timp de până la 8 ore la o singură încărcare, având o reîncărcare rapidă de 2 ore. Designul ergonomic înțelege fiecare contur al urechii și se potrivește perfect pentru confortul inegalabil și orele de plăcere de ascultare. Te bucuri de apelurile clare, hands free, utilizând microfonul încorporat care anulează ecoul.

  Specificații JBL Everest 110 (EN)

 • JBL Free

  680,00 lei

  JBL Free sunt căștile in-ear care sunt cu adevărat wireless. Având JBL Signature sound, căștile nu conțin fire și jack, sunt flexibile între apeluri și muzică, și sunt cel mai bun companion al unui stil de viață activ. Primești până la 24 de ore de playback: 4 ore de muzică cu 20 de ore acompaniate de o carcasă pentru încărcare. Există 3 tipuri de mărime pentru căști care asigură comfortul lor în urechi pentru utilizare activă a lor. Căștile au un design splashproof IPX5 și pot fi folosite și pe timpul ploii. Pentru un stil de viață activ, căștile pot fi folosite pentru: (1) preluarea apelurilor telefonice, (2) ascultat muzică, (3) sport, folosind gelul special inclus în pachet.

  Specificații JBL Free (EN)

 • JBL T110 BT

  180,00 lei

  Fiind dotate cu JBL Pure Bass Sound, căștile JBL T110BT sunt soluția wireless pentru ascultare muzică și preluare apeluri, având o baterie cu până la 6 ore autonomie. Imagininează-ți căști care se încarcă în 2 ore, are 6 tipuri de culori, cablu care nu se încurcă și sunt suficient de ușoare pentru a putea fi purtate mai multe ore.
  Specificații JBLT110BT (EN)

 • Under Armour Sport Wireless Heart Rate

  850,00 lei

  Căști wireless și sweat proof care monitorizează pulsul inimii și redă muzica ta pentru antrenament, calitatea JBL.

  Specificații UA Sport Wireless Heart Rate (EN).
   

 • JBL Reflect Contour

  446,00 lei

  Căști wireless pentru amatorii de  antrenament intens. Vă prezentăm noile căști wireless JBL® Reflect Contour. Acestea sunt echipate cu tehnologie Dual Lock care ține căștile fixate în urechi, fără a întrerupe experiența de ascultare. Amatorii de sport și fitness pot sta conectați la muzică până la 8 ore și răspunde la apeluri folosind cele 3 butoane atașate firului.

  Specificații JBL Reflect Contour (EN)

 • JBL Reflect Response

  709,00 lei

  Căști wireless pentru cele mai intense antrenamente. JBL Reflect sunt căști wireless cu tehnologie touch care primesc comenzi printr-o singură atingere. Acum, nu mai trebuie să te oprești de fiecare dată din exerciții pentru a schimba muzica sau răspunde la telefon, apăsând diverse butoane. JBL Reflect Response sunt căști sport cu o autonomie de până la 10 ore, cu sunet marca JBL, anti-sudoare și cu un design ergonomic care ține căștile fixate în urechi până și în cele mai intense exerciții sportive.  

  Specificații JBL Reflect Response (EN)

 • JBL Grip 100

  89,00 lei

  Dedicate sportivilor mereu aflați în acțiune. Specificații Grip100 (EN)

 • JBL Grip 200

  134,00 lei

  Dedicate sportivilor mereu aflați în acțiune. Specificații JBL Grip 200 (EN)

 • JBL Synchros Reflect-A

  450,00 lei

  Dedicat produselor cu sistem de operare Android.

 • JBL Synchros Reflect-I

  450,00 lei

  Cablul căștilor JBL Synchros Reflect-I oferă vizibilitate mare la lumină scăzută, perfect pentru cei care ies la alergat seara, iar atunci când nu-l folosești căștile se pot prinde în jurul gâtului, prin insertul de magneți. Adio căștilor căzute! Specificații JBL Synchros Reflect-I

1 2 3