12
1 to 10 of 10 total
 • JBL E55BT – Quincy Jones Edition

  895,00 lei

  Vă prezentăm în ediție limitată, noile JBL E55BT sub semnătura legendarului producător de muzică Quincy Jones. Folosind doar materiale premium, bentița și pernițele difuzoarelor sunt acoperite cu piele de calitate, oferind un mod confrotabil și plăcut în ascultarea muzcii. Acestea oferă până la 20 de ore de redare și pot fi reîncărcate complet în numai 2 ore. Experiența wireless a căștilor mai are o opțiune prin care printr-o singură apăsare de buton poți comuta între 2 dispozitive fără să ratezi un apel în timp ce asculți muzica sau urmărești filmul preferat.

  Specificații JBL E55BT Quincy Edition (EN)

 • JBL Everest 710

  1.120,00 lei

  Experimentează până la 25 de ore de muzică wireless cu JBL Everest 710 ,sunet legendar JBL Pro Audio, confortul ergonomic oferit de finisajele de calitate premium. Tehnologia Share Me 2.0 vă permite să vă conectați și să partajați muzica cu prietenii, prin Bluetooth. O reîncărcare rapidă de 2 ore, un design elegant și o carcasă compactă de transport, fac aceste căști partenerul perfect pentru un stil de viață ocupat. Un microfon încorporat facilitează apelurile hands free, iar comenzile pot fi accesate în spatele difuzorului, pentru a gestiona ușor muzica.

  Specificații JBL Everest 710 (EN)

 • E 65BTNC

  900,00 lei

  Căștile JBL E65BTNC combină designul atrăgător și materialele premium pentru a livra sunetul JBL Signature Sound cu renume mondial, cu opțiune wireless și capacități superioare de anulare a zgomotului. Pentru o sesiune de ascultare mai lungă, mai plăcută și mai plină de umplere, căștile sunt prevăzute cu pernițe moi și confortabile în zona bandei și difuzoarelor. JBL E65BTNC asigură anularea zgomotului atât modului wireless cât și pentru celui cu fir. Căștile oferă, de asemenea, 24 de ore autonomie a bateriei în modul Bluetooth (15 ore în modul Bluetooth și cel de anulare a zgomotului) și pot fi complet reîncărcate în doar două ore. JBL E65BTNC poate comuta fără probleme între două dispozitive, și nu vei pierde niciodată un apel în timp ce te bucuri de playlistul preferat sau vizionezi un film. În plus, te vei bucura de un cablu din material textil detașabil, iar fără fir, cu un buton aflat pe cască.

  Specificații JBL E65BTNC (EN)

 • AKG Y30

  223,00 lei

  Aceeași calitate acustică marca AKG este oferită de noile căști Y30 ce se regăsesc în 3 culori: negru, alb și roșu. Bazându-se pe modelul K420, Y30 oferă o performanță acustică unică, prin căștile moi și este extrem de portabile datorită mecanismului pliabil 3D. Și pentru că știm că muzica nu este singurul lucru care ar putea suna în urechi, AKG Y30 are o singură tastă / microfon care poate fi ușor asociate cu majoritatea dispozitivelor mobile și vă permite să controlați sunetul fără să vă dați căștile jos. Specificații AKG Y30 (EN)

 • AKG N90Q

  6.689,00 lei

  Reference class auto-calibrating noise cancelling headphones It takes a legend to enthrall the world. It takes two to change it. Inspired by the Grammy Award winning producer Quincy Jones, comes the AKG N90Q, a state of the art, flagship level headphone that represents the pinnacle in acoustic performance and audio customization.

 • JBL E55BT

  575,00 lei

  Cu doar 2 ore de încarcare, căștile JBL E55BT  oferă  până la 20 de ore de libertate în ascultarea muzicii preferate și a convorbirilor telefonice cu cei dragi. Specificații E55BT (EN)

 • Casti AKG Y50

  300,00 lei

  Produsul anului 2015: Exceland in sunet si stil, Y50 sunt inceputul de serie pentru noua generatie AKG. AKG Y50 se afla exact sub topul gamei, Y55, facand parte din noua serie AKG Y alcatuita din trei casti on-ear si trei in-ear. Design-ul excentric al gamei nu este caracteristic marcii austriece, dar este un pas evident […]

 • Casti JBL BassLine

  431,00 lei

  Bassline sunt casti pentru DJ , ce ofera un detaliu uimitor si o presiune acustica extrem de bine definita.