12
1 to 12 of 72 total
 • Harman Kardon Aura Studio 2

  1.334,00 lei 1.200,00 lei

  Design iconic, lumină ambientală și ușor de folosit, noua Aura Studio 2 oferă streaming audio Bluetooth impecabil de înaltă calitate, marca Harman Kardon. Echipată cu lumină albă care pulsează de la centrul turbinei, aceasta transformă muzica într-un ambient plăcut. În plus, cei 6 1.5” high/mid-range traductori și subwoofer-ul puternic de 4.5” oferă un sunet omnidirecțional 360 de grade care ține muzica în centrul atenției acasă. Sunetul poate fi ușor amplificat mulțumit funcției Wireless Dual Sound care îți permite conectarea cu o altă boxă Aura Studio 2 sau alt produs Harman Kardon.

  Specificații HK Aura Studio 2 (EN)

 • JBL Bar Studio

  820,00 lei

  JBL Bar Studio este un soundbar compact ce oferă un sunet impecabil pentru seriale, filme și muzica preferată. Este subțire, are un design incomparabil și este ușor de utilizat. Sunetul surround JBL are 2 porturi de bass care transformă TV-ul într-un sunet real de cinematograf. JBL Bar Studio include opțiunea Bluetooth prin care poți conecta muzica prferată wireless. Se instalează ușor cu televizorul printr-un singur cablu HDMI și sunetul poate fi gestionat chiar din telecomanda TV-ului.

  Specificații JBL Bar Studio (EN)

 • JBL Bar 2.1

  1.600,00 lei

  Proiectat cu un profil mai subțire, JBL Bar 2.1 are funcții complete, ușor de utilizat, având calitatea Dolby® Digital, JBL Surround Sound și o putere de 300W și un subwoofer fără fir de 6,5", pentru a oferi un sunet echilibrat și un bass profund pentru filmele, muzica și jocurile video. JBL Bar 2.1 are o intrare HDMI™, precum și conexiuni AUX și USB cu fir, care permit o libertate mai mare asupra gestiunii formelor de divertisment. De asemenea, conexiunile wireless se pot face prin Bluetooth. Soundbar-ul este dotat cu tehnologie JBL SoundShift®, care vă permite să comutați instantaneu între sunetul de pe televizor și sunetul de pe telefonul mobil sau pe tabletă. În plus, puteți controlaJBL Bar 2.1 cu telecomanda existentă.

  Specificații JBL Bar 2.1 (EN)

 • JBL Bar 3.1

  2.250,00 lei

  Dispunând de putere totală de 450 W, un canal central dedicat și un subwoofer fără fir de 10" pentru bass-ul palpitant și claritatea vocii, bara de sunet JBL Bar 3.1 cu JBL Surround Sound și Dolby® Digital îți permite să ai parte de cel mai bun sunet surround de clasă audio. JBL Bar 3.1 îți permite să conectezi până la trei dispozitive 4K prin intrările HDMI pentru o experiență de vizualizare și ascultare de ultimă oră. Cu amplificatorul dedicat și difuzoarele pentru canalul central, te poți bucura de un dialog clar chiar și în cele mai palpitante scene din film. Îmbunătățit suplimentar cu JBL SoundShift, poți comutați instantaneu între sunetul de pe televizor și sunetul de pe telefonul mobil sau pe tabletă. În plus, poți controla bara de sunet cu telecomanda existentă, iar JBL Bar 3.1 ridică clar bara pentru barele de sunet.

  Specificații JBL Bar 3.1 (EN)

 • JBL Bar 5.1

  3.500,00 lei

  Boxa JBL Bar 5.1  se transformă dintr-un soundbar într-un sistem 5.1 home theater ce poate transforma experiența vizionării unui film. Soundbard-ul are două boxe wireless detașabile cu autonomie de până la 10 ore, 510W puterea totală a sistemului, un subwoofer wireless, 3 input-uri HDMI pentru a conecta dispozitive 4K și Bluetooth. Având Dolby® Digital, Dolby Pro Logic II și DTS, filmele tale, muzica și jocurile video vor avea un sunet incredibil. Soundbar-ul are în dotare JBL SoundShift®, care permite să schimbi instant între sunetul de la TV și dispozitivele mobile conectate prin Bluetooth. Sounddbar-ul JBL Bar 5.1 este programat să răspundă și telecomandei televizorului, pentru a controla totul dintr-un singur loc.

  Specificații JBL Bar5.1 (EN)

 • Omni 10+

  1.140,00 lei

  Harman Kardon Omni 10+ te ajută să-ți conectezi simplu sistemul audio HD. Totodată, oferă acces la servicii de muzică precum Spotify Connect și Chromecast. Simplu și ușor de operat, Omni 10+ este cel mai rapid mod de a-ți face muzica wireless prin mai multe dispozitive OMNI, oriunde în propria casă sau birou.

  Specificații HK Omni 10+ (EN)
     

 • Omni 20+

  1.600,00 lei

  Harman Kardon Omni 20+ te ajută să-ți conectezi simplu sistemul audio HD. Totodată, oferă acces la servicii de muzică precum Spotify Connect și Chromecast. Simplu și ușor de operat, Omni 10+ este cel mai rapid mod de a-ți face muzica wireless prin mai multe dispozitive OMNI, oriunde în propria casă sau birou.

  Specificații HK OMNI 20+ (EN)
     

 • Harman Kardon Nova

  1.100,00 lei

  Bine ai venit în generația hi-fi! Faceți cunoștință cu cel mai bun sunet de calitate: Nova Wireless Stereo Speaker System de la Harman Kardon. Calitatea și designul boxelor Harman Kardon Nova au fost realizate cu atenție la cele mai mici detalii acustice și materiale. Boxele sunt compatibile și ușor de adaptat pentru aproape orice sistem audio și oferă conexiune analog, optic, Wireless Bluetooth® cu NFC, astfel încât să poți asculta muzică de la orice dispozitiv, acasă sau la birou.
  Specificații Harman Kardon Nova (EN)
   

 • JBL AVR 101

  1.200,00 lei 1.080,00 lei

  375-watti, canal 5.1, receiver audio/video cu 4 intrări HDMI.

  JBL AVR 101 - Specificații (EN)

 • JBL Control X Wireless

  1.850,00 lei

  Boxe moderne și robuste, realizate pentru uzul exterior și interior.

  JBL Control X - Specificații (EN).

 • Harman Kardon BDS 635

  4.011,00 lei

  Sistem complet 5.1, 350 watt, sistem 4K și 3D Blu-ray Disc™ cu tehnologie Wi-Fi® și Bluetooth®. Specificații HK BDS 635 (EN)    

 • JBL On Stage IV

  450,00 lei

  Dynamic JBL Weave design Charges your iPod or iPhone AC or battery operated (batteries not included) Four JBL Odyssey transducers with computer-optimized equalization IR remote control navigates iPod menus from 15 ft (4.6m) away

1 2 5 6