Unic importator si service autorizat din Romania

3 echipamente audio profesionale care maximizează experiența de gaming

După aproape un an la activ de work from home sau petrecut mult timp în confortul propriei case, descoperi rapid ca modalitățile de a te relaxa și deconecta sunt relativ limitate. 

Gamingul este și va rămâne mult timp de acum înainte una dintre activitățile cele mai imersive și cele mai eficiente în a ne deconecta de la stresul de zi cu zi. 

Fie că ești pe laptop, PC, Xbox sau Playstation, jocurile video te absorb într-o lume nouă, care poate fi pe atât de diferită, pe cât surprinzătoare și un adevărat festin vizual și auditiv. 

Dar ca să te poți bucura din plin de un joc video trebuie să ai la dispoziție și echipamentele sau accesoriile potrivite. Nu degeaba există căști, scaune și chiar boxe dedicate gamingului; ele pot cu adevărat să îmbunătățească experiența de gaming, și odată ce le încerci, cu greu mai poți renunța la a le avea în viața ta în fiecare zi. 

3 recomandări de căști și boxe de gaming și motivele pentru care merită să le alegi

1.JBL Quantum 800

O pereche de căști de gaming extrem de performante, ce vin la pachet cu o serie de facilități care îți vor oferi un avantaj în jocurile de tip combat prin precizie și faptul că îți permit să incluzi sunetul ambiental în experiența ta. Sunt complet wireless, însă vin la pachet și cu Bluetooth dual și Active Noise Cancelling. 

În plus, Memory Foam-ul te va face să uiți că le porți, iar autonomia bateriei de 14 ore, să uiți că au nevoie de încărcare. 

Create special pentru a-ți permite să te pierzi în jocurile tale preferate, transpun sunetul cu ajutorul tehnologiei JBL QuantumSOUND și îți permit să discuți cu ceilalți jucători printr-un microfon certificat pentru Discord și Team Speak.

2.Boxele JBL Quantum DUO 

Cu tehnologia inconfundabilă JBL, boxele de PC JBL Quantum DUO te ajută să te afunzi în acțiune cu un sunet ireproșabil și cu efecte de lumini unice. 

Vei localiza cu precizie fiecare inamic și vei simți la superlativ toate momentele-cheie ale jocului prin sunetul surround Dolby Digital. Driverele de 635mm sunt create din neodymium și produc un sunet cu un profil aparte.

Designul unic și paleta variată de culori îți vor îmbogăți fiecare joc.

Treci la următorul nivel cu boxele de gaming JBL Quantum Duo PC. Te poți afunda în acțiune cu un sunet perfect și efecte unice de lumini. Localizează cu precizie fiecare inamic și simte toate exploziile cu sistemul JBL unic surround Dolby Digital într-un design unic. Cu o paletă variată de culori pentru personalizare și cel mai clar sunet posibil, jocurile tale nu vor mai fi la fel.

3.JBL Quantum ONE 

Căștile de gaming care îți vor oferi o experiență complet atipică.Tehnologia JBL QuantumSPHERE permite urmărirea mișcărilor capului pentru a crea un sunet și mai exact și dă naștere unui mediu incredibil de gaming. 

În plus, elementul Noise Cancelling completează atributele de sunet și crește calitatea uzului. Nelipsitul microfon este și detașabil, astfel că poți renunța la el atunci când nu îți e necesar. Designul ergonomic le face extrem de ușor de purtat și foarte confortabile în utilizarea pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *