Unic importator si service autorizat din Romania

AKG aduce sunet de calitate produselor Samsung Galaxy S8

Una din primele colaborări dintre Harman și Samsung este reprezentată de integrarea audio AKG, câștigător al premiului audio Grammy®,
pentru produsele Samsung Galaxy. Primul pas al acestui a fost realizat în februarie 2017, unde AKG a produs un sistem de speaker-e quad stereo pentru Samsung Galaxy Tab S3 pentru a produce un sunet puternic și captivant.

 

Acum, Samsung și AKG își extind colaborarea, aducând experiența audio la un nou nivel către produsele Samsung Galaxy S8 și S8+ prin căști AKG de înaltă calitate care garantează o experiență audio elevată care acompaniază smartphone-ul oriunde.

Recent lansat, Galaxy S8 promite o serie de noi funcții, precum asistentul AI, Bixby. Pentru acustică, S8 produce un adevărat pionierat în calitate având suport DSD64, DED128 și DAC, asigurând ascultătorii de un sunet de excepție.

Incluse în cutia Galaxy S8 și S8+, căștile special adaptate de la AKG vor oferi o gamă dinamică superbă și acuratețe excepțională, astfel ca utilizatorii smartphone-ului să interacționeze cu muzica, filmele și jocurile cu un sunet și ecran care iți face plăcere să experimentezi. În plus, design-ul căștilor este compus dintr-un material care se potrivește foarte bine în urechi, astfel ca utilizatorul să se bucure de o experiență audio confortabilă și dinamică.

Tehnologie inovativă, sunet și design de calitate – sunetul pentru smartphone-uri este gata să atingă un nou nivel cu AKG și Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *