Unic importator si service autorizat din Romania

AKG castiga 4 premii la gala What Hi-Fi? Sound and Vision 2015

Premiile “What Hi-Fi? Sound and Vision 2015” au avut loc la Hotel Hilton, Park Lane, Londra luni seara.

Peste 280 de producatori au participat la acest eveniment, dornici de a descoperi cine va fi onorat cu prestigiosul premiu “Produsul anului”.
A fost o noapte splendida pentru AKG si Harman deoarece premiul “Produsul anului” la categoria casti a fost castigat de catre..

AKG Y 50

Mult prea des, castile de buget prioriteaza stilul peste substanta. O data la ceva timp, este invers. Pentru a obtine ambele la un raport calitate-pret imbatabil ce pune accent pe portabilitate si constructie exceptionala este foarte rar, dar evident nu peste puterile lui AKG Y50. De aceea, in 2014 au reusit sa castige premiul “Produsul anului”, micsorandu-si pretul, acestea au reusit sa isi pastreze titlul si anul acesta.

De asemenea, in celelalte categorii AKG a mai castigat:

  • “Cele mai bune casti On-ear pentru casa sub 150£” – AKG K550

Mari in dimensiune, imense in valoare. Aceasta a fost prima noastra parere despre K550 cand au castigat un premiu acum 4 ani. Au reusit si anula acesta sa castige acest premiu, ramanand cele mai convenabile in campul lor – daca ascultatul acasa este prioritatea ta, vei intelege.

  • “Cele mai bune casti On-ear Wireless sub 250£” – AKG Y50BT

Facand exact ce scrie pe cutie, acestea sunt castile Y50 (Produsul anului) varianta Bluetooth. Nici ele nu injosesc numele AKG, acestea fiind la fel de bune la performanta audio. Sunetul este extraordinar din prisma standardelr wireless si destul de bun incat sa treaca si de categoria cu fir.

  • “Cele mai bune casti Noise-cancelling On-ear sub 250£” – AKG N60NC

Timp de 5 ani, Bose a pastrat acesti titlu cu linia QuietComfort. Daca ne-ati fi intrebat ce tip de magie ar putea preveni al 6-lea an consecutiv, am fi intuit ca are ceva de a face cu AKG.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *