Unic importator si service autorizat din Romania

AKG lanseaza castile profesionale AKG K518

AKG a introdus castile pliabile K182, concepute pentru a oferi claritate sonora de neegalat, confort și portabilitate pentru muzicieni si ingineri – toate la un pret accesibil.

4d4759eb3cc9eb23dd34ee55f26f1210

Driverele K182 asigura putere mare, in timp ce gama de frecventa 10 Hz – 28kHz ofera “un mix echilibrat cu adevarat.” Transductoarele de mare sensibilitate K182 50mm asigura, de asemenea, un sunet de calitate profesionala, chiar si cu dispozitive mobile, producatorul spune. Designul cu spate inchis, peste ureche ofera “mare performanta pentru fiecare instrumentist” si confort in timpul sesiunilor lungi.

Furnizand durabilitate de lunga durata, K182 sunt construite pentru a indura cazaturi si lovituri inevitabile care se intampla in timpul utilizarii si transportului. Mecanismul de pliere profesional pe 3 axe faciliteaza transportarea lor in spatii compacte, iar cablul detasabil cu adaptoare 1/8 “- 1/4” ofera conectivitate usoara cu unelte de toate tipurile si, impreuna cu pernute inlocuibile, “extinde longevitatea investitiilor clientului.”

“In timp ce castile K182 sunt rezultatul ascultarii atente la nevoile clientilor care lucreaza in medii de toate tipurile, am gasit un fir comun in criteriile lor pentru o pereche must-have de casti – o calitate excelenta a sunetului, confort de durata si fiabilitate de durata “, a declarat Karam Kaul, director de marketing la AKG. “Cu castile K182 permitem muzicienilor si inginerilor sa preia cu adevarat controlul sunetului lor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *