Unic importator si service autorizat din Romania

AKG N90Q – Primele casti cu sunet personalizat

[dt_button size=”medium” animation=”none” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”” target_blank=”true”]CES 2015, Las Vegas[/dt_button]

HARMAN, lider internațional în inovație audio, este mândru să anunțe AKG N90Q – primele căști din lume cu sunet personalizat – proiectate de Quincy Jones, multiplu laureat al premiilor Grammy cu 27 la activ.

M-am bucurat de un parteneriat minunat cu Harman în ultimii cinci ani și sunt foarte incântat să adaug AKG N90Q la linia mea de căști personalizate. Există doar 12 note, și indiferent de ce gen de muzică te bucuri, fie că este vorba de jazz, R&B, pop, rock sau clasic, cred că experiența îmbunătățită furnizată de către AKG N90Q va oferi ascultatorului un sunet exact și un nivel de personalizare ce vă va face să credeți că vă aflați într-un studio profesional de înregistrări. – Quincy Jones

Fiica lui Quincy, Kidada Jones, designer pentru studiourile Disney, a fost de asemenea implicată în crearea N90Q. Ea a ajutat la alegerea materialelor cheie, selectate pentru a oferi un aspect premium, și s-a asigurat că produsul final a depășit așteptările Quincy lui.

Expertiza HARMAN in procesare a semnalului, percepția sunetului și ergonomie, combinate cu experiența celor mai apreciați producători din toate timpurile ne aduce o premieră cu adevărat unică. N90Q, cu tehnologia TruNote, reproduce în mod automat și precis un sunet optimizat și personalizat pentru anatomia fiecărui utilizator.

Tehnologia TruNote este o soluție complet inovatoare, un software creat special pentru auto-calibrare și evaluarea răspunsului în frecvență, în combinație cu un sistem patentat de plasament în ureche. Soluția de auto-calibrare folosește două microfoane în fiecare ureche pentru a măsura experiența în timp ce purtați căștile. Acest lucru generează un filtru de corecție precis, toate într-o fracțiune de secundă. Această nouă tehnologie a fost lansată în cadrul expoziției CES 2015.

În plus față de TruNote, Quincy s-a asigurat că N90Q beneficiază și cele mai recente tehnologii de personalizare a sunetului și de eliminare a zgomotului  de fundal în scopul de a optimiza experiența audio pentru gustul ascultătorului. O ajustare subtilă a bassului și a notelor înalte asigură faptul că reproducerea sunetului rămâne fidelă. AKG N90Q va fi disponibil spre vânzare în vara anului 2015. Alte căști care prezintă tehnologia TruNote vor deveni disponibile la sfârșitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *