Unic importator si service autorizat din Romania

Bass puternic intr-un pachet compact: JBL Cinema Base

Difuzoarele televizorului cu ecran plat  au devenit un fel de jucăria gratis pe care o gasesti într-o cutie de cereale. Aproape invariabil, ajungi sa-ti cumperi ori un soundbar, ori un sistem audio complet pentru a te bucura cu adevarat de sunetul filmelor tale preferate.

Problema cu soundbar-urile este insa faptul ca acestea trebuie prinse de perete, lucru care nu se potriveste aproape niciodata cu modul in care deja ai instalat televizorul pe comoda din sufragerie. Cinema Base rezolva aceasta problema pentru ca actioneaza ca un suport pentru televizorul tau, cu conditia ca acesta sa nu aibe mai mult de 58 kg.

JBL Cinema Base este construit din materiale rezistete, este foarte usor de instalat si are un bass incredibil pentru cat este de compact.

JBL Cinema Base are o grila fata curbata, iar butoanele de control sunt in partea superioara a acesteia. Are, de asemenea o telecomanda care are butoane de control pentru bass pentru a-l seta in functie de muzica sau filmele pe care le urmaresti. In plus, sistemul poate fi controlat din telecomanda televizorului tau sau cu ajutorul aplicatiei pentru mobil Harman Volume.

JBL Cinema Base face parte dintr-o noua categorie emergenta a sistemelor audio unitare, cu subwoofer integrat, pentru televizoare. Acest sistem include driveri de bass de 3.5 inchi si driveri full-range dubli de 2.5 inchi. Acestia ofera raspuns de frecventa de 45Hz – 20kHz

Boxa reda sunet Dolby Digital si ofera o serie de alte metode de procesare, inclusiv surround virtual denumit Harman Display Surround si un mod “de noapte” denumit Harman Volume. In plus, cu ajutorul functie Bluetooth, poti conectat sistemul cu orice telefon ori tableta.

Vezi mai multe despre produs aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *