Unic importator si service autorizat din Romania

Boxele de gaming sau cum sunetul poate maximiza experiența de gaming

Jocurile video sunt o experiență imersivă, atât vizual, cât și auditiv. Dincolo de plăcerea de a descoperi lumi noi și a intra în pielea unora dintre cele mai complexe și curajoase personaje, ai nevoie de câteva lucruri pentru a te bucura cu adevărat și a fructifica la maximum fiecare sesiune de gaming. Unul dintre aceste lucruri sunt accesoriile pentru sunet. Știm cu toții cât de mult sunetul poate influența felul în care percepem experiențele pe care le trăim;  iar în gaming, sunetul are capacitatea de a construi suspans, de a reda dialoguri și de a oferi efecte de fundal și muzica perfectă pentru orice situație întâlnită. Însă pentru sunet perfect, ai nevoie de accesoriile perfecte:

Boxele JBL Quantum Duo PC – Treci la următorul nivel cu boxele specializate pentru gaming

Având la bază tehnologie de ultimă oră, boxele JBL Quantul Duo PC îți permit să te afunzi complet în acțiune, oferind sunet de calitate superioară și efecte unice de lumini. Vei fi gata să localizezi cu precizie fiecare inamic și să simți la intensitate maximă toate exploziile mulțumită sistemului JBL surround Dolby Digital, un sistem unic, cu un design deosebit. Bineințeles, toate vin la pachet cu o paletă variată de culori ce permit un grad ridicat de personalizare și cel mai clar sunet posibil. – Rețeta perfectă pentru a jocurile tale să nu mai fie niciodată la fel. JBL Quantum SOUND signature – profilul unic de sunet, special destinat jocurilor Driverele de 635 mm din neodymium sunt create special pentru gaming și dau naștere unui sunet cu profil aparte. Quantum SOUND Signature este elementul care va face realmente diferența în experiența ta de gaming și care a fost setat de către specialiștii JBL pentru a oferi efecte cu totul unice. Simte fiecare detaliu și intră complet în lumea jocurilor Claritatea cu totul aparte pe care boxele JBL Quantum Duo PC o oferă va completa fiecare joc, permițându-ți să auzi fiecare pas pe pietriș sau glonț care îți zboară pe lângă ureche ca și cum ai fi realmente acolo. Personalizează-ți experiența vizuală cu luminile customizabile

Boxele JBL Quantum Duo PC vin cu o paletă variată de culori și diverse tipare de iluminare. Împreună, îți vor permite să controlezi cu ușurință întreaga atmosferă prin apăsarea unui simplu buton. Permite-ți să te imersezi în luptă și să redescoperi gamingul, la un cu totul alt nivel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *