Unic importator si service autorizat din Romania

Câștigă bilete all-inclusive la JBL Snow Party 2023 și petrece deasupra norilor

Ești gata pentru o experiență epică printre nori? JBL Snow Party 2023 se apropie, iar tu poți fi unul dintre cei care petrec la cote maxime (la propriu și la figurat) într-o superlocație în aer liber, chiar în munții Alpi!

JBL Snow Party 2023 este genul de eveniment pe care nu vrei să îl ratezi. Imaginează-ți că te afli la cel mai așteptat party al anului alături de prieteni vechi sau de oameni cu un vibe cool, ca tine, pe care i-ai cunoscut chiar acolo. Unde? “În nori”, la 2,300 m altitudine în Alpii francezi. Vei avea ocazia să îi vezi live la pupitru pe Martin Garrix și mulți alți DJ faimoși și să dansezi pe cele mai cunoscute hituri ale momentului.

Evenimentul va aduna, ca în fiecare an, o comunitate mare de oameni pasionați de muzică, dans și sporturi de iarnă, fie ei începători sau deja profesioniști, într-una dintre cele mai spectaculoase locații din Europa. Hashtag-ul petrecerii va fi cu siguranță #distracție, pentru că vor fi activități pentru toată lumea – pârtii, patinoar, escaladă și petreceri apres-ski. Sună bine, nu-i așa?

Petrecerea va avea loc în perioada 20-23 aprilie, așa că nu îți face alte planuri! Chiar dacă în majoritatea zonelor primăvara își va face simțită prezența, în locația din “Les 3 Vallées” te poți bucura de zăpadă și de o priveliște care îți va tăia respirația până în luna mai.

Spoiler alert! Cam așa ne-am distrat anul trecut, la JBL Snow Party 2022:

Partea cea mai bună vine acum! Poți câștiga bilete la JBL Snow Party 2023, cu toate condițiile asigurate, dacă te înscrii la concursul organizat de JBL. Cazarea, transportul și ski pass-ul sunt din partea casei. Îți garantăm că va fi o experiență once-in-a-lifetime și vei face cunoștință cu oameni, pasiuni și piese noi pe care le vei memora toată viața. Ce mai aștepți? Înscrie-te la concurs și ne vedem acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *