Unic importator si service autorizat din Romania

Căștile noise cancelling – O alegere isteață sau nu?

Și a venit vremea să îți iei o pereche nouă de căști. Ce să alegi din multitudinea de opțiuni disponibile? Și mai ales: sunt căștile noise cancelling o alegere potrivită?

 

Tehnologia noise cancelling este gândită special pentru a duce experiența auditivă la nivelul următor. Principalul avantaj al acestor căști este că blochează sunetele din mediu care te pot distrage atunci când îți dorești să te bucuri de muzica pe care o asculți. 

Felul în care sunt concepute le permite să filtreze sau chiar să blocheze sunetele de frecvență înaltă, protejându-ți în același timp auzul. 

Căștile noise cancelling vin în diverse variante, fiind disponibile atât în varianta cu fir, cât și wireless, dar și on-ear sau in-ear.

O primă opțiune sunt Căștile JBL Club One, concepute cu tehnologie inspirată de profesioniști. Perfecte pentru a asculta muzică, căștile vin cu legendarul sunet JBL Pro Sound și maximizează experiența auditivă prin True Adaptive Noise Cancelling. 

Dotate cu sunet HI-Res, dispun de EQ customizabil prin aplicația dedicată de Androit/iOS – My JBL.

În ceea ce privește designul, vin cu balamale din metal și piele de calitate superioară, pentru a oferi experiența profesională completă. 

Dacă însă vrei să te orientezi către o variantă in-ear, poți alege cu încredere Căștile Wireless JBL Live Free NC+

Aceeași calitate a sunetului JBL, oferită de data aceasta prin tehnologia JBL Signature, care asigură un confort sporit. Funcția de anulare a zgomotului îți va permite să asculți muzica preferată fără distrageri, în timp ce TalkThru și AmbientAware te mențin în legătură cu cei dragi, dar și atent la împrejurimi. 

Iar dacă duci un stil de viață activ, fii fără grijă, căștile beneficiază de rezistență la apă și transpirație.

Experiența muzicală la superlativ e disponibilă acum direct în urechile tale, printr-un dispozitiv fiabil și confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *