12
1 to 12 of 78 total
 • JBL ES10 (produs resigilat)

  450,00 lei

  Pentru cei care îsi doresc sunet înalt dar nu vor să sacrifice spațiul, JBL a creat o pereche de boxe de raft care produc un sunet înalt și robust, într-o formă mică și compactă. JBL ES10 poate fi montată pe perete sau discret, pe un raft. Nu contează unde le vei plasa, designul lor va arăta elegant și sofisticat. Difuzorul de tonuri joase PolyPlas are 100mm, ceea ce livrează un bas superb cu distorsionări joase, iar tweeterele duale de 19mm de frecvență ultra înaltă (UHF) pot scoate înalte clare și ridicate până la 40kHz. Sunt de asemenea și puternice, având posibilitatea de a ajunge până la 200W atunci când sunt alimentate de un aplificator separat care poate reda atâta putere.  Fiind dotate cu ghidul de unde Elliptical Oblate Spheroidal (EOS), ES10 dispersează frecvențe înalte în întreaga camera, făcând orice colț al casei unul perfect. Și în final, JBL ES10 este blindate magnetic, ceea ce înseamnă că le poți plasa oriunde dorești fără a experimenta interferențe de la ecranul televizorului.

 • JBL Cinema SB150

  1.170,00 lei

  JBL Cinema SB150 îți oferă un sistem de cinema la tine acasă pentru mult mai puțin decât te-ai aștepta. Pe lângă subwoofer-ul său puternic și compact, JBL Cinema SB150 îți permite să emiți muzica ta favorită direct de pe telefon sau tabletă, via Bluetooth. Este echipat convenabil cu 3 setări diferite de egalizator: “News”, “Music” și “Movie”, asigurând cea mai bună experiență audio pentru diferite conținuturi video. Poți oricând să ajustezi separat volumul subwoofer-ului pentru a avea control asupra basului. Este ușor de conectat, cu ajutorul unui singur cablu, de orice TV, JBL Cinema SB150 oferind 150W și promițând să fie soluția de sunet pe care o cauți pentru casa ta. Specificații JBL Cinema SB150 (EN)

 • JBL Bar Studio

  841,00 lei

  Soundbar-ul compact JBL Bar Studio oferă un sunet de top pentru serialele, filmele și muzica ta favorite. Este subțire, cu un design unic și extrem de ușor de folosit. Sunetul JBL surround și cele două deschideri pentru bas transformă sunetul televizorului tău într-un sunet ca de cinema. JBL Bar Studio include conectivitate prin Bluetooth pentru ca tu să poți emite fără fir muzica ta favorită în boxă. Este ușor de instalat, având un singur cablu HDMI care conectează TV-ul de soundbar. Poți controla JBL Bar Studio folosind telecomanda televizorului tău. Specificații JBL Bar Studio (EN)

 • Harman Kardon Omni Bar Plus

  4.225,00 lei

  Harman Kardon Omni Bar+ are nevoie doar de un cablu pentru a se conecta la TV-ul tău HD și te lasă să ai cu ușurință un sistem de muzică HD în casa ta. De asemenea, oferă acces la servicii de streaming de muzică precum Spotify Connect sau Chromecast încorporat. Cu Dolby Digital și subwooferul inclus poți avea un nou home cinema și, deoarece se poate conecta cu orice boxă Harman Kardon Omni+, poți instala ușor un întreg sistem de muzică la tine acasă. Specificații Harman Kardon Omni Bar+   (EN)

 • JBL Control Xstream

  2.580,00 lei

  Puternice și perfecte atât pentru interior, cât și pentru exterior, boxele JBL® Control XStream sunt primele difuzoare din lume care au Chromecast încorporat, Spotify Connect și capabilități Bluetooth®. Datorită Chromecast-ului încorporat poți emite instant muzica din aplicația, radio sau podcast-ul tău precum Google Play Music, Spotify sau Pandora direct în boxe, folosind dispozitivul tău smart sau comanda de voce când folosești Google Assistant. Pentru a da amploare petrecerii tale, boxele cu Chromecast încorporat pot fi grupate pentru a te bucura de aceeași melodie în fiecare cameră. Mai mult, folosind Spotify Connect, poți experimenta fără efort controlul asupra muzicii tale doar apăsând butonul “PLAY” de pe boxa ta, pentru a reda instant playlistul tău favorit. Specificații JBL® Control XStream (EN)

 • Harman Kardon SB20

  Soundbar-ul Harman Kardon SB 20 asigură un sunet de calitate de cinema pentru toate componentele tale audio sau video de divertisment. Se conectează cu ușurință de TV, smartphone, tabletă sau consolă de jocuri prin HDMI (ARC), optic sau Bluetooth. Subwoofer-ul wireless redă un bas puternic și dă viață viitorului divertismentului de acasă. Bucură-te de filmele, muzica, sporturile sau jocurile tale favorite într-un design classic și compact, care completează decorul casei tale, integrându-se până și cu cele mai stilate televizoare subțiri. Această boxă puternică este o soluție elegantă de a completa orice sistem.

  Specificații Harman Kardon SB 20 (EN)

 • Harman Kardon Aura Studio 2

  1.405,00 lei

  Design iconic, lumină ambientală și ușor de folosit, noua Aura Studio 2 oferă streaming audio Bluetooth impecabil de înaltă calitate, marca Harman Kardon. Echipată cu lumină albă care pulsează de la centrul turbinei, aceasta transformă muzica într-un ambient plăcut. În plus, cei 6 1.5” high/mid-range traductori și subwoofer-ul puternic de 4.5” oferă un sunet omnidirecțional 360 de grade care ține muzica în centrul atenției acasă. Sunetul poate fi ușor amplificat mulțumit funcției Wireless Dual Sound care îți permite conectarea cu o altă boxă Aura Studio 2 sau alt produs Harman Kardon.

  Specificații HK Aura Studio 2 (EN)

 • JBL Bar Studio

  841,00 lei

  JBL Bar Studio este un soundbar compact ce oferă un sunet impecabil pentru seriale, filme și muzica preferată. Este subțire, are un design incomparabil și este ușor de utilizat. Sunetul surround JBL are 2 porturi de bass care transformă TV-ul într-un sunet real de cinematograf. JBL Bar Studio include opțiunea Bluetooth prin care poți conecta muzica prferată wireless. Se instalează ușor cu televizorul printr-un singur cablu HDMI și sunetul poate fi gestionat chiar din telecomanda TV-ului.

  Specificații JBL Bar Studio (EN)

 • JBL Bar 2.1

  1.640,00 lei

  Creat cu un profil mai subțire, JBL Bar 2.1 este echipat complet și ușor de folosit, fiind dotat cu Dolby® Digital, JBL Surround Sound, putere de 300W și un subwoofer fără fir de 6.5”, pentru a asigura un sunet echilibrat și un bas mai puternic pentru filmele, muzica sau chiar jocurile tale video. Complet echipat, are o intrare HDMI™, precum și conexiuni AUX sau USB, care îți permit să ai mai multe opțiuni de divertisment. Este, de asemenea, echipat și cu Bluetooth pentru o conexiune fără fir comodă. Îmbunătățit cu JBL SoundShift® care îți permite să comuți instant între sunetul de la TV și sunetul de pe telefon sau tabletă. Mai poți controla soundbarul prin telecomanda de la TV, JBL Bar 2.1 cu siguranță ridică ștacheta în materie de soundbaruri. Specificații JBL Bar 2.1 (EN)

  Specificații JBL Bar 2.1 (EN)

 • JBL Bar 3.1

  2.345,00 lei

  Dispunând de putere totală de 450 W, un canal central dedicat și un subwoofer fără fir de 10" pentru bass-ul palpitant și claritatea vocii, bara de sunet JBL Bar 3.1 cu JBL Surround Sound și Dolby® Digital îți permite să ai parte de cel mai bun sunet surround de clasă audio. JBL Bar 3.1 îți permite să conectezi până la trei dispozitive 4K prin intrările HDMI pentru o experiență de vizualizare și ascultare de ultimă oră. Cu amplificatorul dedicat și difuzoarele pentru canalul central, te poți bucura de un dialog clar chiar și în cele mai palpitante scene din film. Îmbunătățit suplimentar cu JBL SoundShift, poți comutați instantaneu între sunetul de pe televizor și sunetul de pe telefonul mobil sau pe tabletă. În plus, poți controla bara de sunet cu telecomanda existentă, iar JBL Bar 3.1 ridică clar bara pentru barele de sunet.

  Specificații JBL Bar 3.1 (EN)

 • JBL Bar 5.1

  3.520,00 lei

  Boxa JBL Bar 5.1  se transformă dintr-un soundbar într-un sistem 5.1 home theater ce poate transforma experiența vizionării unui film. Soundbard-ul are două boxe wireless detașabile cu autonomie de până la 10 ore, 510W puterea totală a sistemului, un subwoofer wireless, 3 input-uri HDMI pentru a conecta dispozitive 4K și Bluetooth. Având Dolby® Digital, Dolby Pro Logic II și DTS, filmele tale, muzica și jocurile video vor avea un sunet incredibil. Soundbar-ul are în dotare JBL SoundShift®, care permite să schimbi instant între sunetul de la TV și dispozitivele mobile conectate prin Bluetooth. Sounddbar-ul JBL Bar 5.1 este programat să răspundă și telecomandei televizorului, pentru a controla totul dintr-un singur loc.

  Specificații JBL Bar5.1 (EN)

 • Omni 10+

  1.170,00 lei

  Harman Kardon Omni 10+ te ajută să-ți conectezi simplu sistemul audio HD. Totodată, oferă acces la servicii de muzică precum Spotify Connect și Chromecast. Simplu și ușor de operat, Omni 10+ este cel mai rapid mod de a-ți face muzica wireless prin mai multe dispozitive OMNI, oriunde în propria casă sau birou.

  Specificații HK Omni 10+ (EN)
     

1 2 6 7