12
1 to 12 of 31 total
 • Harman Kardon Omni Adapt+

  1.076,00 lei

  Ai deja boxe? Folosește ADAPT+ pentru a transforma sistemul tău într-unul wireless și emite muzica ta în calitate HD, atingând un singur buton.

  Specificații HK Omni Adapt+ (EN)

 • Harman Kardon Aura Studio 2

  1.405,00 lei

  Design iconic, lumină ambientală și ușor de folosit, noua Aura Studio 2 oferă streaming audio Bluetooth impecabil de înaltă calitate, marca Harman Kardon. Echipată cu lumină albă care pulsează de la centrul turbinei, aceasta transformă muzica într-un ambient plăcut. În plus, cei 6 1.5” high/mid-range traductori și subwoofer-ul puternic de 4.5” oferă un sunet omnidirecțional 360 de grade care ține muzica în centrul atenției acasă. Sunetul poate fi ușor amplificat mulțumit funcției Wireless Dual Sound care îți permite conectarea cu o altă boxă Aura Studio 2 sau alt produs Harman Kardon.

  Specificații HK Aura Studio 2 (EN)

 • Harman Kardon Onyx Studio 4

  1.076,00 lei

  Oferind echilibrul perfect al sunetului excelent, al designului iconic și al materialelor premium, Onyx Studio 4 este simbolul audio pentru care umple orice încăpere. Proiectat pentru a fi cel mai bun difuzor portabil din lume, Onyx Studio 4 oferă două conexiuni de dispozitiv, autonomie de până la 8 ore de muzică și Harman Kardon Connect +, care vă permite să conectați 100 de difuzoare cu aceeași caracteristică, prin atingere a unui singur buton. Onyx Studio 4 are și un microfon Voicelogic încorporat, cu anulare de ecou și zgomot, pentru conferințe audio clare pe speaker.

  Specificații HK Onyx Studio 4 (EN)

 • Harman Kardon Omni 50+

  2.580,00 lei

  HK Omni 50+ este noua boxă cu care poți conecta și asulta muzica preferată wireless la calitate HD, oriunde în interiorul sau exteriorul casei tale. Este o boxă all-weather cu care te poți poți folosi chiar și aplicații de streaming precum Spotify Connect și Chromecast.

  Specificații HK Omni50+ (EN)

 • Harman Kardon Traveler

  841,00 lei

  Harman Kardon Traveler este realizat din materiale premium, având un body din aluminiu și piele care să protejeze boxa pentru o durată lungă. Combinația dintre designul compact și caracteristicile sale face din acest device un partener indispensabil pentru călătoriile de business.

  Specificații HK Traveler (EN)

 • Harman Kardon Nova

  1.100,00 lei

  Bine ai venit în generația hi-fi! Faceți cunoștință cu cel mai bun sunet de calitate: Nova Wireless Stereo Speaker System de la Harman Kardon. Calitatea și designul boxelor Harman Kardon Nova au fost realizate cu atenție la cele mai mici detalii acustice și materiale. Boxele sunt compatibile și ușor de adaptat pentru aproape orice sistem audio și oferă conexiune analog, optic, Wireless Bluetooth® cu NFC, astfel încât să poți asculta muzică de la orice dispozitiv, acasă sau la birou.
  Specificații Harman Kardon Nova (EN)
   

 • JBL Control X Wireless

  1.850,00 lei

  Boxe moderne și robuste, realizate pentru uzul exterior și interior.

  JBL Control X - Specificații (EN).

 • JBL Flip 4

  653,00 lei

  JBL Flip 4 este noua generație Flip premiată la CES 2017; este o boxă portabilă bluetooth care oferă un sunet stereo surprinzător de puternic. Acest speaker compact este alimentat cu o baterie reîncărcabilă Li-ion de 3000mAh și o autonomie capabilă să redea până la 12 ore de sunet de înaltă calitate. Având un aspect sportiv, boxa dispune de un material waterproof disponibil în 6 culori vibrante ce rezistă la aproape orice tip vreme sau...party. Acesta dispune și de un speaker ce anulează ecourile și zgomotul pentru conferințe telefonice de înaltă calitate, iar tehnologia JBL Connect+ poate conecta mai multe boxe pentru a amplifica experiența muzicală. Cu o simplă apăsare de buton, JBL Flip 4 poate activa vorbirea cu Siri sau Google Now.

  Specificații JBL Flip 4 (EN)

 • Harman Kardon Aura Studio

  1.334,00 lei

  Harman Kardon Aura Studio îmbină performanțele acustice de top cu opțiunea de streaming prin Bluetooth 3.0 și un aspect desăvârșit. Bucurați-vă de 6 difuzoare premium de 1,5 de pentru medii și înalte alături de un subwoofer de 4,5 ce vor umple toată camera prin sunetul omnidirecțional. Puteți folosi conexiunea Bluetooth sau intrarea AUXiliară de la orice dispozitiv inclusiv telefoane, tablete, calculatoare.

  Specificatii HK Aura Studio (EN)

 • JBL E25BT

  329,00 lei

  Căștile wireless JBL E25BT au un sunet compact, design ergonomic și o autonomie de până la 8 ore de muzică și convorbiri telefonice.

  Specificații E25BT (EN)

 • JBL E15

  188,00 lei

  Compatibil cu aproape orice smartphone, căștile JBL E15 permit un control mai ușor asupra muzicii pe care o asculți și a convorbirilor telefonice de pe hands-free.

  Specificații JBL E15 (EN)

 • JBL E55BT

  606,00 lei

  Cu doar 2 ore de încarcare, căștile JBL E55BT  oferă  până la 20 de ore de libertate în ascultarea muzicii preferate și a convorbirilor telefonice cu cei dragi. Specificații E55BT (EN)

1 2 3