15
1 to 9 of 9 total
 • Căști Wireless JBL LIVE Free NC+

  799,00 lei

  Trăiește liber de distrageri.

  Cucerește toată lumea, cu stil. Căștile JBL LIVE FREE NC + TWS oferă sunetul JBL Signature cu confort suprem. Rămâneți în zona de confort toată ziua fără zgomot sau distrageri datorită funcției active de anulare a zgomotului, în timp ce TalkThru și Ambient Aware te mențin în legătură cu prietenii și împrejurimile. Până la 21 de ore de viață a bateriei și încărcarea wireless când sunt în carcasă vă oferă sunet o zi întreagă ușor și convenabil, iar Dual Connect + Sync înseamnă că puteți începe să ascultați imediat, fie cu o cască sau cu ambele. Cu alegerea ta de Asistent vocal, apeluri perfecte și comenzi intuitive și la îndemână, nu va trebui niciodată să oprești muzica. Rezistent la apă și la transpirație, JBL LIVE FREE NC + TWS nu te va dezamăgi indiferent de activitate sau de condițiile meteorologice. Așa chiar poți trăi liber de fire.

  Ghid Rapid JBL Live Free NC TWS (EN)

  Specificatii JBL Live Free NC (EN)

 • Căști JBL CLUB ONE

  1.719,00 lei

  Căști cu performanță ridicată, inspirate de profesioniști, care te transportă pe scenă

  Pune-ți căștile pe urechi ca auzi ce aud muzicienii de top. Căștile JBL CLUB ONE vin cu legendarul sunet JBL Pro Sound ca te bucuri de muzica ta și te mețin în acel moment magic cu True Adaptive Noise Canceling. Aceste căști inspirate de profesioniști vin cu sunet HI-Res făcut special pentru tine. Cu EQ customizabil și aplicația pentru Android și iOS My JBL ai totul sub control. Datorită materialelor de calitate și a unui design premium cu balamale din metal și piele superioară nu o mai vrei le dai jos. Ascultă ca un profesionist, oriunde.

   

  Specificații JBL Club One (EN)

 • JBL CLUB 950NC

  1.209,00 lei

  Lasă-te pierdut în muzică cu Adaptive Noise Canceling

  Inpirate de industria muzicii cu sunet JBL Pro și audio HI-Res, te transportă în primul rând. Căștile JBL CLUB 950NC îți permit să lași lumea în urmă. Cu o baterie ce rezistă până la 55 de ore, mulțumită funcției Adaptive Noise Cancelling, a designului portabil și a materialelor de calitate. Mai mult de atât, EQ customizabil și Bass Boost la atingerea unui buton te vor ajuta să crezi că fiecare notă este doar pentru tine. Specificatii Casti JBL CLUB 950NC (EN)

 • Harman Kardon FLY ANC

  1.229,00 lei

  Libertatea oferită de tehnologia wireless cu experiență unică Active Noice Cancelling.

  20 de ore de sunet cu ANC sau până la 30 de ore cu funcția de Active Noice Cancelling oprită. Minimizează impactul întreruperilor, Harman Kardon FLY ANC vin cu funcția multi-point connection, schimbă fară efort intre mai multe device-uri. Rămâi în control tot timpul Google Assistant și Amazon Alexa sunt cu tine din cutie, dar iți poți customiza experiența audio și mai departe folosind aplicația Harman Kardon.

   

   

  Specificații HK FLY ANC English

 • Casti Wireless JBL TUNE 750BTNC cu Noise Cancelling

  629,00 lei

  Muzica ta, fără distracții!

  Căștile wireless JBL 750TNC au un bass puternic, tehnologia JBL Pure Bass Sound și funcția noise cancelling oferă o experiență profundă! Materialele ușoare și construcția over-ear oferă un confort maxim și o calitate înaltă a sunetului, oferind în acelasi timp mobilitate maxima prin designul pliabil. Au o durata de viață de 15 ore, iar în numai 2 ore bateria se încarca la maxim și aveți acces la playback wireless de înaltă calitate. Căștile permit conectarea la 2 dispozitive Bluetooth simultan, funcția multipoint garantează nu veți rata niciun apel în timp ce sunteți conectat. Ascultă muzica neîntrerupt folosing cablul inclus.

  Căștile JBL TUNE 750BTNC vin în mai multe culori, pregătite pentru orice stil.

  Specificații JBL Live750BT (EN)

 • Casti Wireless Noise Cancelling JBL TUNE600BTNC

  489,00 lei

  Introducem noile căști wireless JBL TUNE600BTNC, cu noise-cancelling, wireless, ușoare, pliabile, ca o nouă soluție pentru uz zilnic. JBL TUNE600BTNC au drivere JBL de 32 mm care livrează sunetul JBL Pure Bass. Te poți bucura de acest sunet mai bine de 12 ore, wireless, căștile putând fi reîncărcate în 2 ore. Grație cablului detașabil, te poți bucura de muzica ta la infinit atunci când asculți cu fir, cu sau fără Active Noise-Cancelling. Realizate din materiale durabile și cu un design fresh, în 4 culori, JBL TUNE600BTNC te lasă să te conectezi rapid cu ajutorul butoanelor de pe căști.

  Specificații JBL TUNE600BTNC (EN)

   

 • Casti Wireless JBL EVEREST™ ELITE 750NC

  1.444,00 lei

  Viața ta, muzica ta, confortul tău - toate în noile căști JBL Everest Elite 750NC care se mulează perfect pe forma ta. Construite inteligent, îți oferă libertatea de a te bucura wireless de până la 20 de ore de audiții cu o singură încarcare. În modul Adaptive Noise Cancelling (ANC) poți controla ceea ce asculți până la 15 ore. Reîncarcare rapidă de 3 ore, microfon cu anulare de sunet pentru apeluri hands-free, legendarul JBL Pro Audio Sound, carcasă compactă și un design flat-fold ridică aceste căști la un nivel excelent pentru călătorii. Meșteșugite meticulos din materiale premium și concepute pentru un confort crescut și durabil, aceste căști elegante vin în nuanțe metalice. Aplicația My JBL Headphones App se actualizează constant pentru a aduce la zi aceste căști, iar TruNote™ Auto Sound Calibration personalizează audiția bazându-se pe mărimea urechii, pentru a livra versiunea cea mai autentică posibilă a muzicii. Pentru a personaliza aceste căști, developerii pot deboca experiențe inteligente cu ajutorul Everest Elite 750NC, descărcând inovația premiată CES 2017 JBL EVEREST ELITE SDK disponibilă pe www.developer.harman.com. Îndrăznește să asculți. Specificații JBL Everest Elite 750NC (EN)

 • Casti Wireless JBL E65BTNC cu Noise Cancelling

  960,00 lei

  Căștile JBL E65BTNC combină designul atrăgător și materialele premium pentru a livra sunetul JBL Signature Sound cu renume mondial, cu opțiune wireless și capacități superioare de anulare a zgomotului. Pentru o sesiune de ascultare mai lungă, mai plăcută și mai plină de umplere, căștile sunt prevăzute cu pernițe moi și confortabile în zona bandei și difuzoarelor. JBL E65BTNC asigură anularea zgomotului atât modului wireless cât și pentru celui cu fir. Căștile oferă, de asemenea, 24 de ore autonomie a bateriei în modul Bluetooth (15 ore în modul Bluetooth și cel de anulare a zgomotului) și pot fi complet reîncărcate în doar două ore. JBL E65BTNC poate comuta fără probleme între două dispozitive, și nu vei pierde niciodată un apel în timp ce te bucuri de playlistul preferat sau vizionezi un film. În plus, te vei bucura de un cablu din material textil detașabil, iar fără fir, cu un buton aflat pe cască.

  Specificații JBL E65BTNC (EN)

 • JBL Reflect Aware

  960,00 lei

  Reflect Aware sunt căști sport wireless cu anulare a zgomotelor și conector Lightning