12
1 to 12 of 34 total
 • Harman Kardon Esquire 2

  700,00 lei

  Boxa portabilă prin Bluetooth Harman Kardon Esquire 2 este reprezentarea măiestriei și performanței, care combină materiale premium cu nevoia de portabilitate a oamenilor ocupați. Oferă acustică de top, high-end, încorporând o inginerie acustică avansată în 4 drivere de sunet profesionale. Bateria sa reîncărcabilă oferă până la 8 ore de audiții și se poate folosi ca powebank, pentru ca tu să nu rămâi niciodată fără baterie. Boxa Esquire 2 are și un sistem de conferințe neparalel. Sub designul de aluminiu se află un microfon VoiceLogic care anulează zgomotele și ecourile, înregistrare 360 a vocii, pentru apeluri clare, chiar și în cele mai gălăgioase locuri. Forma subțire a boxei și designul ușor fac din aceasta să fie perfectă pentru a fi purtată în servietă sau poșetă, dar se face și remarcată atunci când e amplasată în mijlocul unei săli de conferințe. Specificații Harman Kardon Esquire 2 (EN)

 • JBL Charge 4

  841,00 lei

  PRECOMANDĂ Prezentăm noua boxă portabilă prin Bluetooth JBL Charge 4, cu spectru complet, un sunet puternic și un power bank integrat, pentru a-ți reîncărca dispozitivele. Are un driver brevetat și două radiatoare de bas JBL care intensifică sunetul cu un bas puternic. Bateria sa reîncărcabilă și puternică Li-ion de 7500mAh oferă până la 20 de ore de audiții. Boxa are o ieșire USB normală pentru a-ți reîncărca smarphone-ul, așa că nu vei mai rămâne niciodată fără baterie.  Charge 4 are un design robust, exterior waterproof IPX7 și vine în o varietate de culori cool. Datorită JBL Connect+ se poate conecta cu mai mult de 100 de boxe care au această caracteristică, pentru a intensifica experiența ta audio. Specificații JBL Charge 4 (EN)

 • JBL Tuner

  470,00 lei

  PRECOMANDĂ JBL Tuner este o boxă portabilă compactă cu Bluetooth, care vine la pachet cu un sunet puternic și un sunet DAB digital clar pentru radio. Bucură-te acum de piesele și posturile radio favorite oriunde, grație designului compact și a bateriei reîncărcabile, cu autonomie de până la 8 ore. Dacă nu ai acoperire digitală, doar schimbă la radio FM. De asemenea, beneficiază și de un ecran LCD și de 5 butoane DAB/FM, pentru a putea prinde ușor posturile tale favorite, facând astfel din această boxă partenerul tău perfect în orice deplasare. Specificații JBL Tuner (EN)

 • JBL Partybox 300

  2.110,00 lei

  PRECOMANDĂ JBL PartyBox este o puternică boxă de petreceri, ce beneficiază de calitatea sunetului JBL, cu efecte vivide de lumini. Datorită intrării DC de 12V poți duce petrecerea oriunde. Doar conectează microfonul sau chitara ta și cucerește scena sau emite playlist-ul tău prin Bluetooth sau cu un stick USB. Conectează două boxe PartyBox wireless, cu ajutorul facilității TWS sau prin fir de la o ieșire RCA la o intrare RCA. Să înceapă petrecerea! Specificații JBL PartyBox 300 (EN)

 • JBL PartyBox 200

  1.786,00 lei

  PRECOMANDĂ JBL PartyBox este o puternică boxă de petreceri, ce beneficiază de calitatea sunetului JBL, cu efecte vivide de lumini. Datorită intrării DC de 12V poți duce petrecerea oriunde. Doar conectează microfonul sau chitara ta și cucerește scena sau emite playlist-ul tău prin Bluetooth sau cu un stick USB. Conectează două boxe PartyBox wireless, cu ajutorul facilității TWS sau prin fir de la o ieșire RCA la o intrare RCA. Să înceapă petrecerea! Specificatii JBL PartyBox (EN)

 • Harman Kardon Onyx Studio 5

  1.076,00 lei

  Designul avansat și distinctiv al Harman Kardon Onyx Studio 5  este exprimat prin silueta sa semnătură rotundă, învelită în material premium, cu mâner integrat, din aluminiu, pentru portabilitate.  Destinată a avea cel mai bun sunet din gama sa de boxe portabile Bluetooth, complet dotate, Onyx Studio 5 oferă 8 ore de audiție, sunet dual wireless și poate fi conectată cu altă boxă Studio 5 pentru a eleva experiența audio. Fixând atenția pe toate detaliile, Onyx Studio 5 este o piesă iconică de design pentru orice casă. Specificatii Onyx Studio 5 (EN)

 • JBL CLIP 3

  282,00 lei

  Ca nicio altă boxă, JBL Clip 3 este unică, ultra-portabilă, ultra-solidă, rezistentă la apă, cu conexiune Bluetooth, are dimensiuni mici, dar un sunet surprinzător de puternic. Cârligul integrat este îmbunătățit și durabil, prinzându-se ușor de hainele tale, curea sau rucsac, făcând din Clip 3 partenerul tău outdoor de nădejde. Este waterproof (IPX7) și oferă până la 10 ore de audiții, având o baterie reîncărcabilă Li-Ion de 1000 de mAh, care îți permite să iei cu tine muzica. Are neutralizator de zgomot și ecou incorporat în speaker, pentru a-ți oferi apeluri clare ca lacrima cu atingerea unui singur buton. Specificatii Clip 3 (EN)

 • JBL Xtreme 2

  1.405,00 lei

  JBL Xtreme 2 este boxa portabilă Bluetooth esențială, care livrează fără efort sunet stereo dinamic și imersiv. Este dotată cu 4 drivere, doua radiatoare de bass JBL, o baterie reîncărcabilă Li-Ion de 10.000 mAh, care duce până la 15 ore de audiții. Peste toate acestea, boxa se încarcă foarte ușor prin USB. Este dotată IPX7, adică are un design waterproof, din material solid, în culori exclusive pentru modelul Xtreme 2. Împreună cu JBL Connect+ poți conecta peste 100 de boxe care beneficiază de JBL Connect+, pentru a amplifica experiența ta audio și pentru a face petrecerea mai mare. Boxa are mânere încorporate, o bază metalică durabilă și un desfăcător de sticle atașat, pentru a completa experiența consumatorului. Să nu uităm că este, de asemenea, și o soluție perfectă pentru orice casă. Fie în living, la piscină sau pentru ceva mai mare, JBL Xtreme 2 aduce un sunet măreț oriunde! Specificatii JBL Xtreme 2 (EN)

 • JBL GO 2

  164,00 lei

  JBL GO 2 este o boxă Bluetooth complet dotată și rezistentă la apă, pe care o poți lua oriunde cu tine. Emite muzică wireless prin Bluetooth pentru până la 5 ore încontinuu, având un sunet de calitate JBL. Face senzație cu noul design waterproof IPX7. GO 2 oferă amatorilor de muzică oportunitatea de a duce boxa la piscina sau la plajă, fără probleme. GO 2 oferă, de asemenea, și apeluri telefonice cu sunet cristalin, cu ajutorul difuzorului care anulează zgomotul. Creat într-un design compact în 12 culori atractive, GO 2 îți ridică stilul la un alt nivel instant. Specificații JBL GO 2 (EN)

 • Husă JBL Pulse

  134,00 lei

  Această husă oferă protecție pentru boxa ta JBL Pulse sau Pulse2 și include o curea de mână pentru a putea fi transportată. Structura husei este creată pentru a proteja boxa ta și este făcută din materiale moderne și durabile, care pot rezista aventurilor tale. Cureaua integrată te ajută să iei ușor cu tine boxa. Husa este special creată pentru JBL Pulse and Pulse2.  

 • JBL Control Xstream

  2.580,00 lei

  Puternice și perfecte atât pentru interior, cât și pentru exterior, boxele JBL® Control XStream sunt primele difuzoare din lume care au Chromecast încorporat, Spotify Connect și capabilități Bluetooth®. Datorită Chromecast-ului încorporat poți emite instant muzica din aplicația, radio sau podcast-ul tău precum Google Play Music, Spotify sau Pandora direct în boxe, folosind dispozitivul tău smart sau comanda de voce când folosești Google Assistant. Pentru a da amploare petrecerii tale, boxele cu Chromecast încorporat pot fi grupate pentru a te bucura de aceeași melodie în fiecare cameră. Mai mult, folosind Spotify Connect, poți experimenta fără efort controlul asupra muzicii tale doar apăsând butonul “PLAY” de pe boxa ta, pentru a reda instant playlistul tău favorit. Specificații JBL® Control XStream (EN)

 • JBL Playlist

  841,00 lei

  Boxele JBL Playlist au Chromecast încorporat, așa că poți emite instant muzică în boxă din aplicația ta favorită, radio sau podcast, folosind dispozitivul tău smart. Poți controla boxele de oriunde din casă de pe dispozivitul tău iOS sau Android - iPhone®, iPad®, telefon sau tabletă Android™, laptop Mac® sau Windows® sau Chromebook.

  Specificații JBL Playlist  (EN)

1 2 3