Unic importator si service autorizat din Romania

CES 2019: JBL lansează căști over-ear live range in-,on-

Noile căști live-range de la JBL dispun de mai multe modele cu prețuri cuprinse între $39.95 to $199.95 plus taxe.

JBL Live 650BTNC sunt căști over-ear cu noise-cancelling activ, controale touch și o autonomie de până la 20 de ore cu suport pentru Amazon Alexa și Google Assistant.

JBL Live 500BT nu mai dispun de noise-cancelling, dar beneficiază de restul configurației menționate mai sus, precum funcția de touch a controalelor. Căștile mai includ, deasemeni, tehnologie JBL TalkThru și Ambient Aware. TalkThru micșorează volumul și crește calitatea unei conversații cu căștile pe urechi, iar Ambient Aware oferă ascultătorilor mai mult zgomot de fundal în căști pentru a fi mai conștienți de împrejurimi. Bateria are o autonomie de până la 30 de ore.

JBL Live 400BT este singura pereche de căști on-ear din gamă. Aceasta dispune de tehnologie TalkThru și AmbientAware, oferă sprijin pentru Alexa și Google Assistant și până la 24 de ore audio prin Bluetooth.

Gama Live se încheie cu două modele in-ear, JBL Live 200BT și JBL Live 100. Live 200BT are un design de forma unui guler, are conectivitate Bluetooth și până la 10 ore autonomie, iar Live 100 sunt simple, cu fir și design in-ear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *