Unic importator si service autorizat din Romania

Cum îți îmbunătățesc căștile Noise Cancelling experiența audio?

Dacă ești în căutarea unei perechi de căști de calitate, atunci cu siguranță te-ai întâlnit deja cu termenul “Noise Cancelling” și poate nu te-ai lămurit ce înseamnă. Funcția de anulare a zgomotului îți permite să asculți muzica preferată la căști, fără a fi distras de zgomotele din exterior.

Ce înseamnă căști Noise Cancelling?

Există două categorii principale de căști in-ear și over-ear cu funcție de anulare a zgomotului – active și pasive.

Active Noise Cancelling este o tehnologie complexă care reduce sunetele din mediul înconjurător cu ajutorul componentelor electronice. Fiecare cupă are un microfon integrat ce înregistrează zgomotul din exterior și îl anulează, efect care se realizează prin inversarea fazei undelor audio primite cu 180 de grade față de forma inițială. În combinație cu buretele special, căștile cu funcția Active Noise Cancelling reduc drastic frecvențele din exterior care îți pot afecta experiența audio.

Passive Noice Cancelling atenuează sunetele din ambient prin izolarea urechilor de mediul exterior, fără intervenție electronică. De obicei, căștile audio cu funcție de anulare pasivă a zgomotului sunt mai voluminoase și au bureți groși în jurul urechilor, care nu permit pătrunderea altor semnale sonore în interiorul acestora, în special a frecvențelor înalte.

Beneficiile căștilor cu funcție de anulare a zgomotului:

  • Experiență audio maximizată. Prin atenuarea sunetelor ambientale, poți să te afunzi în muzică și poți asculta podcasturile tale preferate fără întreruperi;
  • Concentrare mai bună. Este greu să te concentrezi asupra task-urilor importante atunci când te distrag tot felul de sunete deranjante. Pune-ți muzică de studiu sau lucru în căștile Noise Cancelling și desfășoară-ți eficient activitățile;
  • Urechi sănătoase. De ce să dai volumul la maximum și să te supui riscurilor, când te poți bucura de aceeași experiență sonoră fără să afectezi sănătatea urechilor tale? Căștile cu tehnologie pentru izolare a sunetului oferă o sonorizare clară chiar și la volum mic sau mediu, fără să fii deranjat de zgomotele exterioare;
  • Reducerea stresului. În situațiile în care suntem stresați, expunerea la zgomotele din mediul înconjurător poate înrăutăți situația. S-a demonstrat că în momentul în care ascultăm ce ne place, fără a fi distrași, ne deconectăm de la probleme și reușim să ne calmăm mai ușor.

Când ai nevoie de o pereche de căști Noise Cancelling?

Imaginează-ți că te afli în concediu, călătorești cu avionul și vrei să asculți noua ta piesă preferată. Îți pui căștile și constați că motorul avionului și discuțiile pasagerilor se aud peste strofa care îți place cel mai mult din piesă. Dacă vrei să te bucuri la maximum de experiența ta audio, înseamnă că ai nevoie în mod sigur de o pereche de căști care izolează sunetele din exterior.

Merită să investești într-o pereche de căști cu funcție de anulare a zgomotului? Da, cu siguranță! Este alegerea potrivită pentru orice persoană ce își dorește un echipament audio de ultimă generație, cu sunet calitativ și sigur pentru sănătatea urechilor.

Cele mai bune căști Noice Cancelling:

Căști JBL Tune 230NC TWS

Căști JBL CLUB ONE

Căști JBL CLUB 950NC

Căști Wireless Harman Kardon FLY ANC

Vezi mai multe modele din aceasta categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *