Unic importator si service autorizat din Romania

JBL

JBL, unul dintre cei mai vechi și experimentați producători de incinte acustice din întreaga lume, a fost fondată în 1946 de James Bullough Lansing. Istoria companiei, însă, pornește în 1927 din parteneriatul lui Lansing cu Kenneth G. Decker și construirea unor difuzoare pentru radio și console, iar succesul apare odată cu realizarea primului sistem de sonorizare pentru un film difuzat în cinematograre, The Jazz Singer, în anul 1928.

În 1937, Lansing primește un premiu pentru excelență pentru că a ajutat la stabilirea unor standarde înalte la nivelul industriei imaginilor în mișcare (video), iar design-ul lor va fi copiat în anii următori de către producătorii audio la nivel mondial. Ulterior, compania s-a implicat activ în toate domeniile de aplicație ale difuzoarelor, ajungând la peste 60% din piața aplicațiilor profesionale (studiouri, săli de concerte, cluburi, discoteci, stadioane etc) și la peste 80% din piața sistemelor de sonorizare pentru cinematografele certificate THX.

JBL este astăzi parte a Harman International Industries, proiectează și construiește echipament audio pentru consumatori, industria de divertisment și industria de automobile. JBL are zeci de ani de experiență în producerea echipamentelor de săli de concerte și locuri publice și o folosește pentru a crea echipamente audio pentru consumatorii din întreaga lume. Fie că este vorba despre un film, un joc sau un concert, cu ajutorul echipamentelor audio JBL vă puteți bucura de o claritate excelentă a sunetului. Conceptul Pro Sound Home, proprietar JBL, oferă utilizatorului acces la o calitate acustică comparabilă cu cea standardizată în industria muzicii și a spectacolelor live.

Cu o experiență de peste 65 de ani, compania utilizează cea mai bună mtedologie și instrumente pentru a lansa în fiecare an produse creative, cu design iconic și sunet de înaltă calitate. Produsele JBL se bucură de distincțiile onorate de către CES, IFA, reddot și alte altor organizații de prestigiu, iar câteva dintre produsele premiate recent sunt următoarele: JBL Cinema SB400, JBL Synchros S700, JBL Voyager, JBL Flip 2BL Pebbles, JBL Syncros S200i.

Viziteaza magazinul nostru online pentru produse JBL