Unic importator si service autorizat din Romania

Documentarul „The Distortion of Sound” realizat de HARMAN castiga Delfinul de Aur la Cannes Corporate media & TV Awards

Filmul este o expunere a stadiului actual al calității sunetului si războiul care se duce pentru a îmbunătăți calitatea audio.

260_Cannes_Corporate_Media_And_TV+Awards_15-10-2015_Photo_by_Benjamin_MAXANT_small_mid

Harman International Industries, Incoporated (NYSE:HAR) a anuntat astazi ca a fost onorat cu Delfinul de Aur la prestigiosul festival Cannes Corporate Media & TV Awards pentru documentarul sau „The Distortion of Sound” la categoria „Streaming”.

Premiile anuale Cannes Corporate Media & TV onoreaza cele mai bune filme corporative din lume, mass-media on-line și documentare TV, într-unul dintre cele mai importante centre de film din lume: Cannes, Franța.

“The Distortion of Sound” este unul din cei 152 de câștigători într-o multitudine de categorii și se ridică peste 800 de intrări din toata lumea.Premiile Corporate Awards Media & TV de la Cannes au fost fondate în 2010 și au devenit unul dintre festivalurile de top pentru filme corporate din toata lumea. Membrii juriului includ mai multi câștigători Oscar și Emmy.

Laureatul documentar „The Distortion of Sound” este despre declinul sunetului și modul în care tehnologia a schimbat modul în care ascultam muzica. Filmul a fost produs de Harman și contine comentarii de la membri ai industriei de înregistrare cu privire la preocupările legat de lipsa de realism pe care comprimatul digital o aduce muzicii. Distributia ii include pe: Quincy Jones, premiat Grammy de 27 de ori, celebrul compozitor Hollywood, Hans Zimmer, Mike Shinoda de la trupa de rock de renume mondial Linkin Park, legendarul chitarist Slash, și imaginea rap Snoop Dogg.

Puteti urmari documentarul mai jos:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *