Unic importator si service autorizat din Romania

Doja Cat este noul Global Brand Ambassador al JBL

Nu mai este un secret – JBL a anunțat cel mai nou global ambassador al brandului și este vorba despre superstarul internațional Doja Cat. Anunțul a fost făcut chiar la ediția cu numărul 64 a premiilor Grammy, unde artista a strălucit la propriu cu un accesoriu inedit – o boxă JBL Clip 4 acoperită cu cristale.

Doja Cat este noul global brand ambassador al JBL, un parteneriat care sigur este pe placul iubitorilor muzicii de calitate. Cântăreața și-a pregătit publicul pentru a anunța noua colaborare inițial pe Instagram, apoi a făcut anunțul oficial la premiile Grammy 2022, unde a atras toată atenția cu ținuta ei spectaculoasă și originală. Artista a purtat o rochie acoperită din cap până în picioare cu diamante și o geantă de sticlă la care a atașat boxa JBL Clip 4 blindată cu cristale. 

Câștigătoarea premiului Grammy la categoria Best Pop Duo a declarat că este fan al produselor JBL și a anunțat că urmează mai multe surprize. Vă putem spune de pe acum că este vorba despre o altfel de colaborare, un parteneriat menit să aducă energie bună și îi unească prin zâmbete pe iubitorii de muzică. Doja Cat a postat chiar și un clip video pe Tik Tok care a devenit viral și a strâns milioane de aprecieri și reacții pozitive. Îl poți viziona aici.

“Sunt încântată să lucrez cu JBL. De la începutul parteneriatului au arătat clar că sunt aici pentru a mă susține pe mine și ideile mele pentru produsele lor. E ușor pentru mine, pentru că eu chiar le iubesc produsele și le port cu mine oriunde merg. Aș purta haine făcute din boxe JBL dacă aș putea. Sunt nerăbdătoare ca toată lumea să vadă lucrurile cool pe care le facem, inclusiv ceva care va apărea foarte curând pentru fanii mei” a spus Doja Cat despre noul parteneriat cu JBL.

Doja Cat este cel mai nou partener JBL și este imaginea campaniei “Dare To” din 2022, prin care încurajează fanii să fie cea mai autentică versiune a lor, iar cei mai înrăiți susținători ai câștigătoarei de la Grammy vor avea oportunitatea să participe la spectacolul pe care artista îl va susține la JBL Fest toamna aceasta în Las Vegas. 

Printre alte personalități care reprezintă JBL, brandul de echipamente audio de înaltă calitate, se numără nume cunoscute precum Bebe Rexha, DJ Martin Garrix și jucătorul de baschet Giannis Antetokounmpo. 

Fii pe fază și află ce alte surprize mai pregătim alături de Doja Cat! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *