https://www.harman-audio.ro/wp-content/uploads/2015/03/logo_if_online_exhibition1.gif

Gama JBL PartyBox

START A PARTY!

Fii increzator, da muzica mai tare, pregateste-te pentru o petrecere!

Cea mai nouă boxă pentru petreceri de la JBL vine sub numele PartyBox, cu un sunet de calitate și ecran complet cu show-uri de lumină. Conectează-ți microfonul sau chitara și dă drumul la muzică de pe un stick USB sau prin bluetooth. Show-ul de lumini va încânta toata lumea, care va face din orice întâlnire o adevărată petrecere. Bucurați-vă de atmosfera incendiară! 

6
1 to 1 of 1 total
 • Boxa Portabila JBL PartyBox 100

  1.509,00 lei

  Aduci petrecerea la tine acasă cu puterea portabilă a JBL PartyBox 100! Aprinde noaptea cu show-ul de lumini sau lasă muzica să o aleagă pentru tine. Mixează sau pune-ți un playlist pe stick sau emite muzica direct prin Bluetooth. Cu această boxă portabilă poți asculta muzică toată noaptea, având o baterie de până la 14 ore.

  Specificații JBL PartyBox 100

 • Boxă portabilă JBL PartyBox 310

  2.549,00 lei

 • Boxă portabilă JBL PartyBox On-The-Go

  1.549,00 lei

  Cântă unde vrei tu pentru petrecerea ești tu!

  La plajă, la munte sau la orice festival Boxă JBL PartyBox On-The-Go, te ține conectat vizual și audio la muzica ta. Sunetul JBL Pro Sound este alimentat de 100W și este sincronizat cu un spectacol de lumini remarcant. Accesează toate piesele tale preferate prin Bluetooth, USB, AUX și TWS (True Wireless Stereo), microfonul JBL wireless îți permite cânți alături  de artiști tăi preferați iar inputul pentru instrument te lasă îi acompaniezi. Strapul de umăr care este echipat cu un desfăcător de bere, boxa care are bateria reîncărcabilă și ceritificare IPX 4 asigură JBL PartyBox On - the - Go are tot ce iți trebuie aduci petrecerea unde ești tu.

   

  Specificații JBL PartyBox  (En)

 • JBL PARTYBOX 1000

  5.049,00 lei

  Cea mai nouă boxă pentru petreceri de la JBL vine sub forma JBL Partybox 1000, cu un sunet de calitate și ecran complet cu show-uri de lumină. Conectează-ți microfonul sau chitara și dă drumul la muzică de pe un stick USB sau prin bluetooth. Show-ul de lumini va încânta DJ-ul, care împreună cu prietenii tăi vor face din orice întâlnire o adevărată petrecere. Bucurați-vă de atmosfera incendiară!

   

  Specificații JBL Partybox 1000

   

55,1*29*29cm

160W

12h autonomie

9,7 kg

USB, AUX, intrare microfon/ chitara

Functie Bluetooth sincron maxim 2 boxe

69*37*33 cm

240W

18h autonomie

19,1 kg 

USB, AUX, intrare microfon/ chitara

Functie Bluetooth sincron maxim 2 boxe

 

 

49*24*22cm 

100W

 6 ore autonomie

10,15 kg

USB, AUX, intrare microfon/ chitara

Functie Bluetooth sincron maxim 2 boxe

microfon wireless/ functie KARAOKE

 

 

116*47*47 cm

1100W

 

34,7kg

USB, AUX, intrare microfon/chitara 

Functie Bluetooth sincron max 2 boxe

DJ Pad si bratara cu lumini sincronizate

Display full LED 

Sunetul fără precedent

Petrecerea ta va fi de neuitat. JBL oferă performanțe fără precedent și experiențe audio autentice care vor face din petrecerea ta un moment de neuitat!

 

Lumini pentru petrecere

Efectul complet de iluminare a panoului creează un spectacol de lumină captivant pentru a captiva mulțimea cu o experiență vizuală uimitoare, de durată. 

Show de lumini

O boxa cu ceva in plus: un adevarat show de culoare si lumina. In plus, există un mod de lumini pentru orice mood: Meter, Pulse sau Party.

https://www.harman-audio.ro/wp-content/uploads/2015/03/logo_if_online_exhibition1.gif