Unic importator si service autorizat din Romania

Game ON cu JBL @ Bucharest Gaming Week

Luna noiembrie s-a terminat în forță pentru JBL, cu participarea la Bucharest Gaming Week, un eveniment plin de inovație în gaming și experiențe inedite pentru pasionați. 

Alături de industria jocurilor din România am susținut audio activitățile desfășurate pe parcursul unei întregi săptămâni, care a stat sub semnul creativității și tehnologiei. 
 

Bucharest Gaming Week a dat șansa tinerilor participanți să ia parte la o serie de workshopuri educaționale susținute de dezvoltatori de jocuri video români și străini, să participe la competiții consacrate, precum Digital Crusades, dar și să descopere cele mai noi titluri lansate în acest an: Watch Dogs: Legion, Call of Duty: Black Ops Cold War, FIFA 21, Fortnite sau revelația acestui an: Among Us.

Evenimentul a fost unul cât se poate de complex, deși s-a desfășurat în mediul virtual. Pe lângă booth-urile partenerilor, participanții au putut alege între 3 scene, fiecare cu activități pline de dinamism: Main Stage, Esports Stage și New Games Stage.

Și bineînțeles, căștile JBL Quantum Gaming nu puteau lipsi de la datorie. Oferind sunet sunet de cea mai înaltă calitate și o experiență imersivă de gaming, au fost mixul perfect de sunet, design și tehnologie. În plus, o pereche de căști Quantum 400 a fost oferită ca premiu în tombola evenimentului, unui fericit câștigător

Sursa: pagina de Facebook Bucharest Gaming Week

 

Iar cireașa de pe tort a reprezentat-o un discount exclusiv pentru participanții Bucharest Gaming Week: 15% reducere la întreaga gamă de căști JBL Quantum Gaming, pe întreaga durată a desfășurării evenimentului. 

Deși desfășurată pentru prima dată în mediul virtual, Bucharest Gaming Week a avut rezultate impresionante, mândrindu-se cu un număr de peste 2M views, 114 video streameri și 42 de jocuri românești și internaționale. Cu adevărat o experiență inedită, care a demonstrat că pasiunea pentru gaming nu are limite, iar pasiunea pentru sunet de profesional poartă marca JBL!

Sursa: pagina de Facebook Bucharest Gaming Week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *