Unic importator si service autorizat din Romania

HARMAN castiga premiul Webby pentru documentarul “The Distortion of Sound”

Vazute ca fiind “cea mai mare onoare a Internetului” de catre New York Times, premiile Webby, prezentate de Academia Internațională de Arte Digitale și Științe (IADAS), sunt cele mai importante premii internationale ce onoreaza excelența pe Internet. În acest an, premiile Webby nu numai că au sărbătorit cea de-a 20-a aniversare, dar si un record de aproape 13.000 de intrări din 70 de țări din întreaga lume, reflectând creșterea extraordinară a Internetului.

HARMAN a primit un premiu Webby pentru documentarul “The Distortion of Sound “, ales câștigătorul in categoria “Video Online: General Music”.

Directorul de marketing  al HARMAN, Ralph Santana, si Dave Spinato, directorul de marketing digital, au acceptat premiul la evenimentul plin de staruri din New York. Este o mare realizare nu numai pentru “The Distortion of Sound ” și echipa care a lucrat la acest film documentar, dar și pentru munca pe care toate echipele noastre din întreaga lume o depun pentru imbunatatirea modului în care ascultam muzica si impartasirea pasiunii noastre pentru calitate audio.

“The Distortion of Sound ” este un documentar despre starea actuală a sunetului și felul în care tehnologia a schimbat modul în care ascultam muzica. Filmul studiaza diferența dintre ceea ce artiștii creează în studio și pe scenă și modul în care fanii consume it on the go. Acesta patrunde in evolutia echipamentelor audio portabile și streaming de muzică, care au condus la compresia digitală a muzicii și o degradare a calității sunetului așa cum a fost spus de către artiști, producători, iubitori de muzică și fani. Pana la 90% din calitatea sunetului poate fi pierdută datorita compresiei și a produselor audio inferioare. Consumatorii de multe ori nu știu că există o problemă a sunetului, de aceea acest film servește ca apelul lor trezire.

Filmul  cuprinde  comentarii de la artiști de renume, cum ar fi Slash, Snoop Dogg sau Mike Shinoda de la Linkin Park, producatorul Quincy Jones, compozitorul Hans Zimmer precum și experții HARMAN Chris Ludwig si Dr. Sean Olive.

În cazul în care nu ați văzut acest film încă, il puteti accesa aici: http://www.distortionofsound.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *