Unic importator si service autorizat din Romania

HARMAN dezvaluie noul sistem audio wireless, AKG Q200

HARMAN este o companie cunoscuta pentru accentul ei pe aducerea calitatii în prim-plan la produsele și serviciile audio. La CES în această săptămână, compania a făcut deja o serie de anunțuri. În ceea ce privește produsele lor AKG, HARMAN a anuntat astazi cel mai recent plus la colectia lor semnata Quincy Jones, sub forma de AKG Q200. Un sistem de boxe care ofera un finisaj de lux din lemn și accent special pe conectarea wireless. Să nu mai vorbim, este un sistem puternic de asemenea, acesta face uz de șase difuzoare care ajung la 300W.

Q200+Speaker_mid

AKG Q200 este proiectat pentru a fi o soluție one-stop la toate nevoile dvs. de muzică. Deci, indiferent dacă vă conectați la AKG Q200 printr-o conexiune analog sau digital, AKG Q200 vă asigură spatele. În ceea ce privește analogic, ne uitam la intrări pick-up standard RCA, împreună cu capacitatea de a conecta printr-un port optic. Trecand la partea wireless a lucrurilor , AKG Q200 este capabil să se conecteze la diverse surse, prin DLNA, AirPlay și, de asemenea, prin intermediul Bluetooth. Ca rezultat, va veti putea conecta wireless la AKG Q200 folosind orice smartphone compatibil Bluetooth sau tabletă, folosind toate serviciile de streaming preferate.

Expertiza AKG Q 200 nu este doar în domeniul tehnologiei. Cu o carcasă de lemn de lux, design și semnătura QJ; acest sistem este elegant și de sine stătător, ideal pentru utilizarea de zi cu zi, cu orice sursă audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *