Unic importator si service autorizat din Romania

Harman Kardon lanseaza noul sistem audio wireless pentru intreaga casa

​Whole-Home Audio a devenit popular de curand datorita produselor Sonos ce l-au facut posibil . Pe vremuri, cablurile difuzoarelor trebuiau trase prin pereți, dar acele zile de cabluri și de muncă intensă s-au sfarsit. Acum conexiunea se poate realiza prin wireless și aproape toată lumea are o rețea de domiciliu.

image

​Harman Kardon, unul dintre brand-urile de top in materie de echipamente audio, se alatura acestei tehnologii si va anunta cea mai noua oferta la Consumer Electronics Show ce va avea loc in cursul acestei saptamani la Las Vegas.
​Noul OMNI + promite difuzare audio true HD în jurul casei, fara fir.
“Linia Harman Kardon Omni+ este unica in adevarata calitate HD a sunetului, in versatilitate si functionalitate”, spune Michael Mauser, presedinte al diviziei Lifestyle la Harman.
“Clienții vor un flux audio din mai multe surse diferite, control asupra sistemului audio de pe telefonul sau tableta lor si acum vor avea un sistem ce le va satisface toate dorintele. Fie ca doresc unul sau 5 difuzoare, acest sistem audio Harman Kardon ofera cea mai buna calitate a sunetului HD wireless si acces la tot continutul de care au nevoie.”.
​Acesta aduce o multitudine de optiuni in ceea ce priveste serviciul de streaming. Poate reda media stocata local, dar ofera de asemenea Pandora, Deezer, Spotify, TuneIn Radio si multe altele.
​De asemenea exista o serie de stiluri de difuzoare din care puteti alege. De la Omni 10+, Omni 20+, Omni Bar+, Adapt+, și Omni 50 +, care are capacitati IPX5 de impermeabilitate si poate fi folosit in aer liber.
​Clientii pot incepe cu un pachet mic și pot adauga mai multe difuzoare mai tarziu, dupa bunul plac. Acesta permite difuzarea aceluiasi tip de muzica peste tot, dar si diferite melodii pentru fiecare camera in parte. Poate fi configurat într-un sistem 2.1 sau 5.1 Surround. Este compatibil cu retelele 802.11ac, 2.4GHz si 5GHz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *