Unic importator si service autorizat din Romania

Harman Kardon OMNI – o privire mai atenta

Harman Kardon ne-a surprins cu noile sale dispozitive pentru streaming în mai multe camere. Difuzoarele Harman Kardon Omni și adaptorul wireless Adapt vă transformă telefonul în inima unui sistem de muzică centralizat pentru toată casa, făcând posibile streaming-ul prin Wi-Fi către difuzoare plasate în camere diferite – și ajustând muzica pe măsură ce vă deplasați dintr-o camera în alta.

Primele dispozitive din gama Omni sunt difuzoarele wireless Omni 10 și Omni 20. Omni 10 reprezintă un set de două difuzoare a câte 25 W, iar Omni 20 un set de patru difuzoare a câte 15W pentru a porni petrecerea. Difuzoarele pot fi plasate în camere diferite și puteți reda muzică diferită pe fiecare dintre ele sau puteți intra în modul party și să redați același cântec peste tot. Pentru a continua muzica și în camera în care vă aflați, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de conectare aflat pe partea de sus a fiecărui difuzor atunci când vă mutați într-o cameră nouă.
x532ADAPT-o_lifestyle2

Altă idee: puteți pune o pereche de boxe împreună într-o singură cameră pentru sunet stereo. Sau, de ce nu, puteți să instalați chiar mai multe pentru a crea un sistem complet de difuzoare – excelent pentru filme High Definition cu sunet surround 5.1.

O problemă întâlnită la alte sisteme wireless este că e mai greu să transmită toate acele detalii audio prin unde decât este să le trimită printr-un simplu cablu. Cu toate acestea, sistemul Omni suportă streaming audio la calitate de studio (24 de biți, 96 kHz) astfel încât semnalul nu va pierde nici o nuanță deși circulă prin aer în loc de un fir – prin urmare camerele dumneavoastră pot arăta mult mai bine fără toate acele cabluri. Difuzoarele sunt controlate de către aplicația Harman Kardon Controller, disponibilă atât pe iOS (dispozitive Apple) cât și smartphone-uri si tablete ce rulează Android. Pur și simplu faceți drag & drop în telefon pentru a le reda pe un anumit difuzor. Aplicația vă permite de asemenea să grupați difuzoarele și le puteți controla ca atare sau la nivel individual.

Pe lângă Wi-Fi, bineînțeles că nu sunt omise sursele de streaming prin Bluetooth și intrări auxiliare pentru a putea recurge și la alte servicii de muzică și de streaming, cum ar fi YouTube de exemplu.

Pe de altă parte, dacă aveți deja un sistem stereo cu care sunteți destul de mulțumit(ă), Harman Kardon Adapt reprezintă un adaptor wireless care se conectează la sistemul existent și îl conectează la rețeaua wireless. Odată conectat, puteți transmite fără griji sau fire tot ce  descărcați pe telefon și nu numai. Practic orice dispozitiv poate deveni o sursă de muzică pentru toată casa. De exemplu cei pasionați de muzică pe vinil pot combina căldura și detaliile discurilor de vinil cu comoditatea high-tech de a face streaming wireless.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *