Unic importator si service autorizat din Romania

Harman lanseaza N90Q – primele casti din lume cu sunet personalizat

Harman, grupul premium mondial, este mandru sa anunte lansarea AKG N90Q, prima casca din lume cu sunet personalizat – gandit si dezvoltat in colaborare cu legendarul Quincy Jones, castigatorul premiilor Grammy.

akg_n90q_headphones_1

“De-a lungul timpului, m-am bucurat de un parteneriat minunat cu grupul Harman si sunt extrem de incantat sa adaug noile AKG N90Q seriei de casti semnate de catre mine”, spune Quincy Jones. “Cu toate ca exista doar 12 note muzicale, indiferent de ce gen de muzica preferi, fie Jazz, R&B, Pop, Rock sau Clasic, cred cu tarie ca experienta de ascultare cu noile AKG N90Q, va fi atat de personalizata, incat vei crede ca esti chiar intr-un studio de inregistrari”

 

AKG-N90Q-Quincy-Jones-UK-Price-AKG-N90Q-UK-Release-Date-AKG-N90Q-UK-Availability-AKG-N90Q-588423

Kidada Jones, fiica lui Quincy, designer al grupului Disney, a fost, de asemenea, implicata in crearea noilor N90Q. Kidada a ajutat la stabilirea liniilor estetice si a selectat principalale materiale pentru a obtine un aspect premium si pentru a se asigura ca produsul final nu doar va indeplini, ci va depasi cerintele lui Quincy.

Istoria Harman in procesarea semnalului audio si in ergonomia castilor, combinate cu experienta celui mai apreciat producator de muzica al tuturor timpurilor, au rezultat intr-o premiera a industriei: Noile N90Q cu tehnologie TruNote, proceseaza automat si reproduc un sunet optimizat la anatomia celui care le foloseste.

AKG-N90Q-Quincy-Jones-UK-Price-AKG-N90Q-UK-Release-Date-AKG-N90Q-UK-Availability-AKG-N90Q-311760

Tehnologia TruNote este bazata pe un software care auto-calibreaza frecventa de raspuns in functie de caracteristicile timpanului ascultatorului, in combinatie cu o noua forma patentata de perna de ureche cu doua densitati de burete si cu o miscare de piston a membrane castii. Software-ul de auto-calibrare foloseste cate doua microfoane in fiecare casca pentru a masura frecventa de raspuns in timp ce folosesti castile. Aceasta genereaza o corectie automata a semnalului, in cateva secunde. Perna cu burete cu doua densitati impreuna cu membrana cu miscare de piston sunt necesare pentru a evitata reflecsiile nedorite ale sunetului, diminunuandu-le pentru a obtine sunetul optim.

Rafal_Czarnecki_AKG_HiFi_Philosophy_03

Pe langa tehnologia TrueNote, Quincy s-a asigurat ca noile casti N90Q vor include si cea mai noua tehnologie noise-cancelling si personalizare a sunetului pentru a oferi cea mai buna experienta audio. O ajustare continua si subtila a bass-ului asigura ca sunetul va ramane nedistorsionat.

Noile AKG N90Q sunt disponibile din luna septembrie in Romania.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *