Unic importator si service autorizat din Romania

HARMAN obține 10 premii la CES Innovation Awards 2022

Echipamentele Harman s-au bucurat din nou de recunoaștere în cadrul CES Innovation Awards, cu 10 premii pentru design-ul modern și tehnologia inovatoare. HARMAN își completează astfel arsenalul de 464 de premii pentru 345 de produse unice pentru consumatori, mașini și sisteme audio de lux.

CES este una dintre cele mai prestigioase competiții anuale de design și inginerie din lume, unde se expun produsele și ideile tehnologice inovatoare care vor contura viitorul. Anul acesta, HARMAN a prezentat pe scena inovației cele mai noi produse și soluții audio, iar 10 dintre ele au fost recompensate cu premii importante pentru designul și tehnologia remarcabile. 

HARMAN și echipa de design Hueman și-au demonstrat încă o dată statutul de arhitecți ai experienței prin abilitatea excepțională de a îmbunătăți constant experiența audio a consumatorului. 

9 premii CES pentru echipamente audio de fidelitate înaltă și produse auto Aftermarket:

  • JBL PartyBox 710: boxa portabilă pentru petrecere cu sunet puternic JBL Pro, lumini încorporate și design rezistent la stropire, care transformă orice eveniment într-o reușită.
  • JBL Live Free II NC+ TWS: căști wireless cu funcție activă de anulare a zgomotului și Bluetooth într-o formă compactă și intuitivă, ușor de folosit oriunde ai merge.
  • JBL Quantum 610 Wireless: căști performante de gaming cu tehnolgoia JBL QuantumSOUND Signature™, pentru o experiență a jocurilor cât mai captivantă.
  • JBL Wind 3: boxa portabilă Bluetooth, ușoară și cu design rezistent la apă, ideală pentru aventurile în natură.
  • Boxele JBL Stadium: echipamentul audio modern pentru mașină, de înaltă performanță, care transformă orice drum într-un concert propriu.
  • Harman Kardon Citation MultiBeam 1100: un soundbar elegant cu Dolby Atmos și DTS:X, 11 drivere și sunet MultiBeam surround, pentru o calitate sonoră ca la cinema.
  • Boxele Harman Kardon Flow Component: sistem audio pentru mașină de ultimă generație, proiectat cu precizie din materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologia Plus OneTM.
  • Harman Kardon Radiance 2400: sistem audio wireless pentru acasă ce îmbină perfect designul elegant, materialele premium, sonorizarea excepțională și noua tehnologie Constant Beamwidth.
  • Amplificatorul Harman Kardon Citation: echipament wireless de putere clasa C și tehnologia inovatoare Digital Loop Amplifier ce îți asigură un sunet impecabil.

La categoria pentru divertisment in-vehicle și siguranță, HARMAN s-a bucurat de recunoaștere pentru platforma HARMAN Ignite Store Developers Portal, care conectează consumatorii cu aplicațiile și lor brandurile preferate mai eficient, sigur și simplu și deschide multe oportunități noi pentru dezvoltatorii de aplicații Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *