Unic importator si service autorizat din Romania

IFA 2018: AKG prezintă 4 noi perechi de căşti wireless

AKG lansează 4 noi perechi de căşti wireless la IFA 2018. Modelele sunt atât in-ear, cât și over ear, având baterii generoase.

Prima pereche este AKG N700NC, căşti over the ear wireless cu anulare adaptivă a zgomotului de fond. Un mare plus aici este faptul că acest device oferă 20 de ore de playback muzical via Bluetooth sau 36 de ore prin fir. Acest produs vine cu cupe de căşti cu spumă cu memorie şi piele, un cablu care nu se poate încurca şi o telecomandă cu un singur buton. Acele cupe de căşti se pot plia pentru transport mai uşor. Căştile acceptă egalizare de la o aplicaţie de telefon AKG Headphones.

AKG Y500 este un alt headset nou, urmaşul premiatului Y50BT. Y500 sunt căşti on ear, cu banda moale pentru cap şi cupe cu spumă cu memorie. Au funcţionalitate Ambient Aware, care va permite să ascultaţi muzica şi să fiţi atenţi la sunetele din jur, aşa încât să nu fiţi loviţi de o maşină şi să auziţi semnalul audio la îmbarcare în avion. Viaţa bateriei sună excelent: 33 de ore. Produsul vine pe negru, verde, roz şi albastru.

Avem şi două noi modele cu fir, Y100 şi N200. Ambele vin cu suport Bluetooth, sunt de tip in ear şi au 8 ore de autonomie. N200 are un cablu din material textil, cântăreşte doar 15.6 grame şi are earbuds care se conectează magnetic. Y100 e fabricat din material flexibil şi ergonomic şi vine cu o telecomandă cu 3 butoane.

Sursa: Gadgetzone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *