Unic importator si service autorizat din Romania

Îmbunătățiri aduse Harman/Kardon Aura Studio și Onyx Studio

Ca întotdeauna, lucrăm în mod continuu pentru a scoate un “wow” de la clienții noștri la capitolul produse audio, lucru care ne-a condus la noi actualizări interesante pentru cele mai recente boxe Studio.

Atât Aura Studio 2 si Onyx Studio 4 continuă pentru a prezenta designul iconic Harman Kardon. Aceste boxe audio vizuale uimitoare sunt moderne, fiind un “must have” atunci când vine vorba de designul premium și de sunet.

Caracteristici noi:

Aura Studio 2 ar avea inclusă o fi lumină ambientală pe tot inelul central, fiind dinamic, atunci când se redă muzica și o carcasă mai adâncă colorate, făcându-l mult mai atractiv din punct de vederevizual. În plus, acum echipat cu tehnologie Harman Kardon sunet dual, ascultătorii pot conecta wireless două difuzoare pentru a reda simultan un sunet mai mare.

Onyx Studio 4 are propriile sale caracteristici noi interesante, cum ar fi îmbunătățiri ale bateriei pentru a menține redarea muzicii de până la 8 ore, și capacitatea de a fi luată în călătorii, o caracteristică unică pentru un produs cu un sunet atât de puternic, clar și un design sofisticat. Tehnologia Harman Kardon Connect+ asociată produsului Studio Onyx 4 permite ascultătorilor să conecteze mai multe difuzoare pentru a maximiza sunetul.

Sursa: http://news.harman.com/blog/latest-updates-coming-soon-to-the-harman-kardon-studio-line
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *