Unic importator si service autorizat din Romania

JBL Everest™ Revolutioneaza castile wireless

Harman International Industries, Incorporated (NYSE: HAR) a prezentat astazi noua serie JBL Everest™, o linie de cinci casti fara fir, inclusiv on-ear, over-ear si in-ear. JBL Everest ofera iubitorilor de muzica un pachet avansat si amplu de functii in casti fara fir.

Cu un amestec de neegalat de tehnologie audio topflight si design ergonomic, toate modelele din cadrul JBL Everest se conecteaza wireless la orice dispozitiv inteligent. Ascultatorii se pot cufunda pe deplin in calitatea sunetului de renume JBL si sa circule liberi, fara fire, in timp ce savureaza melodiile lor preferate. Pentru confort suplimentar, cea mai buna clasa de ergonomie a fost dezvoltate prin cercetare extinsa pentru a oferi confort de neegalat.

Modelul de referinta al seriei Everest, JBL Everest ELITE 700, ofera cel mai inovatoar si incluziv set de caracteristici ambalate vreodata unor casti fara fir. Bluetooth 4.1 ofera ascultatorilor usurinta de conectivitate wireless, in timp ce noul NXTGen Active Noise Cancelling imperecheaza tehnologia captivanta a anularii zgomotului cu puterea de a controla cantitatea de zgomot exterior anulata, astfel creand echilibrul ideal de sunet ambiental si muzica pentru fiecare utilizator.

Everest_AE_ANC_FrontRight_700Elite

Caracteristicile seriei Everest: 

  • BT 4.1: Conectati-va la orice dispozitiv compatibil Bluetooth pentru calitate a sunetului uimitoare, fara bataia de cap oferita de fire.
  • Legendarul JBL Pro Audio: Experimentati sunetul incredibil pe care JBL l-a furnizat in sali de concerte, studiouri si camere de zi pentru aproape 70 de ani.
  • Cea mai buna clasa Ergonomica: Aceste cupe de ureche sunt atent proiectate pentru a se potrivi pe toate urechile, si nu doar sa stea pe ele. Acest lucru este realizat prin ample cercetari. Ca urmare permitand o experienta lunga fara precedent, mai placuta.
  • NXTGen ANC: Pentru prima data, JBL combina experienta captivanta de tehnologie de anulare a zgomotului activ si permite un control al nivelului de zgomot ambiental.
  • ShareMe 2.0: Conecteaza-te cu orice marca de casti Bluetooth si partajati muzica, clipuri video si jocuri cu prietenii – usor si fara fir.
  • Auto Off: Experimenteaza simplitate si o viata a bateriei mai mare cu oprire automata, trasatura care permite castilor sa se opreasca automat atunci cand nu sunt utilizate.
  • Aplicatia My JBL Headphones: Obtineti si mai mult control si personalizare a experientei de ascultare cu acest App gratuit. Prin dispozitivul mobil, puteti crea setari EQ personalizate, si acces la toate celelalte setari si caracteristici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *