Unic importator si service autorizat din Romania

JBL lanseaza noul Charge 2

Regandit total de catre inginerii JBL, JBL Charge 2 ofera un boom sonor mai puternic ca orice alta boxa portabila din categoria sa, incarcand, de asemenea, orice sursa de muzica pentru a tine petrecerea pornita ore intregi.

JBL-Charge-2-Bluetooth-Speaker-15

“Am regandit boxa portabila JBL Charge 2 de la 0, pentru a crea un accesoriu perfect” spune Michael Mauser, presedintele diviziei Lifestyle, Harman. “JBL Charge 2 are acum cel mai bun sunet, durata de viata a bateriei prelungita, functie de incarcare si imbunatatiri de ultima ora ce includ Bluetooth Social Mode”

JBL Charge 2 este un sistem stereo cu adevarat portabil, care iti va umple camera de sunet si care are o baterie ce promite ca nu se va termina inaintea petrecerii. Social Mode Bluetooth, permite conectarea a pana la 3 surse de muzica de-odata, astfel incat tu si prietenii tai veti putea face pe DJ-ii pe rand. Avand atat conectiune AUX-in, cat si Bluetooth wireless streaming, JBL Charge 2 va reda muzica de pe absolut orice sursa. Dual Drivere si bass-ul dublu pasiv ofera muzica cu bass puternic si frecvente de 75Hz pana la 20kHz. Bateria ion-lithium de 6000 mah, asigura o autonomie de pana la 12 ore, incarcand de asemenea telefoane, tablete si orice alt device care are USB.

JBL Charge 2 nu e doar despre muzica, este despre a sta conectat. JBL Charge 2 are un microfon incorporat cu tehnologie ATI SoundClear care anuleaza ecoul, astfel incat il poti folosi ca instrument pentru conferintele tale.

JBL Charge 2 este disponibil in Romania din octombrie 2014 si se anunta a fii noul produs vedeta al grupului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *