Unic importator si service autorizat din Romania

JBL® lansează noua generație de căști Seria E cu tehnologie wireless

Cea mai nouă gamă de căști, cu sau fără fir, vin cu un nou design estetic de țesătură, oferind confort și versatilitate pe tot parcursul zilei.

Modelele seriei E de la JBL: E25BT, E45BT și E55BT, se conectează la dispozitive smart prin tehnologie Bluetooth®, permițând utilizatorului o experiență hands-free în timpul zilei, indiferent de activitate. Fiecare model permite utilizatorului să schimbe dispozitivul, oferind o experiență de ascultare fără întreruperi. Utilizatori mai pot schimba fără eforturi de la muzica de pe un dispozitiv portabil la apelul de pe smartphone, garantând nicio scăpare a vreunui sunet sau apel telefonic

Designul Seriei E  JBL®  combină atât confortul și cât și stilul, creând un statement vizual la fel de izbitor precum și sună. Căștile dispun de un material textil care ajută cablurile să nu se mai încurce atât de ușor, iar stilul ergonomic al design-ului face ca acest produs să se potrivească oricărui ascultător.

Modele E45BT și E55BT au în plus butoane pentru a controla mai ușor muzica, acestea fiind plasate pe cască pentru a nu depinde deloc de cablu.

Seria E JBL® dispun de un bass excelent și oferă ascultătorilor o experiență de înaltă calitate marca JBL.  Totodată, căștile din Seria E JBL® dispun de un microfon incorporat  pentru a putea face sau primi apeluri printr-o singură apăsare de buton.

“Când ne-am propus să realizăm noua generație de căști Seria E JBL® am vrut ca designul căștilor să rezoneze energia și spontaneitatea iubitorilor noștri de muzică aflați contant în mișcare”, a declarat Michael Mauser, Președinte, Lifestyle Audio Division la HARMAN. “Noua gamă de căști Seria E JBL® propune 5 stiluri de viață,  fiecare având un nou design cu materiale menite să se potrivească oricui.”

Detalii pentru fiecare model din Seria E JBL® le puteți găsi aici: www.harman-audio.ro/categorie/jbl-seria-e/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *