Unic importator si service autorizat din Romania

JBL lanseaza noul Charge 2+


Anul trecut, la lansarea boxei portabile Charge 2, JBL a primit premii pentru inovatie si design, produsul multimedia fiind considerat unul dintre cele mai bune din gama sa de pret. Avand caracteristici principale sunetul puternic, autonomie de 8h si posibilitatea de a incarca telefonul mobil, Charge 2 a devenit rapid unul dintre cele mai vandute produse JBL la nivel mondial.

Exact la timp pentru vacanta de vara, JBL anunta lansarea Charge 2 Plus, o versiune rezistenta la umezeala a deja verstitei boxe portabile Charge 2.

Partenerul perfect pentru zilele lungi la plaja sau pe marginea piscinei, JBL Charge 2 Plus are o autonomie de 12h, oferind posibilitatea, asa cum spune si numele sa incarce orice telefon via USB.

Boxa are doua drivere si doua radiatoare pasive care asigura un bass puternic si un sunet neasteptat pentru dimensiunile sale reduse. De asemenea, microfonul incorporat se bucura de sistem noise cancelling care promite cel mai clar sunet pentru conversatiile telefonice.

Mai mult, boxa Charge 2 Plus ofera posibilitatea de a conecta concomitent pana la 3 surse de redare via bluetooth, astfel incat toata lumea isi poate pune muzica preferata, pe rand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *