Unic importator si service autorizat din Romania

JBL lanseaza Xtreme – boxa wireless absoluta!

Boxa portabila wireless absoluta, JBL Xtreme combina o gama larga de caracteristici cu performante uimitoare.

Incorporand 2 radiatori de bass vizibil, JBL Xtreme produce un sunet stereo, puternic, care iti va cutremura pamantul de sub picioare!

Cu doar o atingere a butonului JBL Connect, poti conecta mai multe boxe JBL Xtreme pentru a amplifica experienta de auditie! Aceasta boxa stereo iti va oferi soundtrack-ul perfect pentru toate aventurile tale!

Boxa JBL Xtreme este perfecta pentru petreceri: poti conecta rapid si fara probleme prin bluetooth pana la 3 telefoane sau tablete pentru ca tu si prietenii tai sa puneti muzica pe rand. In plus, datorita exteriorului bine protejat, JBL Xtreme este rezistenta la umezeala! Indiferent de locul pe care il alegi pentru petreceri, te poti baza pe JBL Xtreme sa aduca toata muzica de care e nevoie.

Emblematica boxa JBL Xtreme are o baterie Lithium-ion impresionanta, de 10,000 mAh care asigura pana la 15 ore de muzica si 2 porturi USB pentru incarcarea telefoanelor sau tabletelor tale. Aceasta boxa va face cu usurinta fata nevoilor tale de muzica, in acelasi timp oferindu-ti posibilitatea sa poti avea conferinte clare, datorita microfonului noise si echo cancelling.

“In momentul actual, JBL Xtreme este cea mai puternica boxa din clasa sa” spune MIchael Mauser, presedinte al diviziei Lifestyle din Harman. “Se conecteaza ultra rapid si usor wireless,are o bateria cu autonomie absolut impresionata si multe alte caracteristici printre care si JBL Connect. Sunetul ei puternic este incredibil si va tine petrecerea in toi pentru multe ore.”

 

Acest produs este disponibil in 3 culori: Negru, albastru si rosu.

 

Caracteristi:

  • Conecteaza wireless pana la 3 tablete sau telefoane concomitent
  • Baterie reincarcabila Li-ion cu autonomie de 15 ore si posibilitatea de a incarca 2 dispozitive prin port-urile USB
  • Conferinte clare, datorita microfonului incorporat cu noise si echo cancelling.
  • Rezistent la umezeala, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu ploaia sau picaturile din piscina.
  • Posibilitatea de a conecta mai multe JBL Xtreme intre ele pentru a crea un adevarat sistem audio.
  • Materialele reziste folosite asigura rezistenta JBL Xtreme in orice conditii.
  • Auzi bass-ul, simte bass-ul, vezi bass-ul. Cele doua radiatorare pasive externe, iti demonstreaza cat de puternica este boxa ta JBL Xtreme.
  • Pachetul include o bretea detasabila pentru umar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *