Unic importator si service autorizat din Romania

JBL PartyBox 710 și JBL PartyBox  110 – boxele portabile puternice care animă orice petrecere în aer liber

Adu playlist-ul preferat cu tine, chiar și la plajă, piscină sau drumeții în aer liber. Este clar că seria JBL PartyBox a fost concepută special pentru ca toți iubitorii sunetului de calitate superioară să se poată bucura de petrecere în aproape orice condiții. Modelele cele mai noi sunt companionul ideal pentru verile pline de distracție și aventuri în aer liber, datorită certificării IPX4 care le atestă rezistența la stropirea cu apă.

JBL PartyBox 710 și PartyBox 110, boxele rezistente la stropirea cu apă

Create pentru a maximiza experiența oricărei petreceri, cele mai recente boxe din seria PartyBox oferă un sunet puternic și un spectacol de lumini complet reproiectat. Deținătorii acestor modele se bucură de un echipament audio de înaltă fidelitate rezistent la stropi și versatil, dar și de o interfață și conectivitate de neegalat. 

JBL PartyBox 710 – vitalitatea oricărei petreceri reușite

Cele cinci stiluri de iluminare LED se combină și sincronizează cu sunetul puternic de 800W marca JBL Pro Sound și basul profund, așa că atmosfera de club sau de festival poate fi creată oriunde, cu ușurință. Partea cea mai bună este că spectacolul de lumini este personalizabil de pe aplicația mobilă PartyBox și poate fi controlat chiar și de la distanță, așa că poți anima petrecerea fără bătăi de cap.

Dacă îți dorești un impact și mai puternic, sunetul True Wireless permite conectarea imediată a două boxe PartyBox 710 apăsând un singur buton. De asemenea, echipamentul audio este ușor de mutat și transportat datorită mânerului încorporat și a roților rezistente. De ce să pui limite atunci când vine vorba despre o atmosferă incendiară alături de prieteni, când poți face cea mai bună alegere posibilă cu noua boxă portabilă de la JBL?

Specificații:

 • Sunet puternic JBL Pro cu 800W RMS;
 • Roți și mâner rezistente pentru a putea petrece oriunde;
 • Spectacol sincronizat de lumini intermitente, stroboscopice, cu 8 animații RGB, ușor de personalizat;
 • 2 tweetere care reduc distorsiunea, 2 drivere cu sensibilitate îmbunătățită și bas puternic și profund;
 • Certificare IPX4 pentru rezistență la stropire;
 • Intrare pentru chitară și microfon;
 • Conectare prin Bluetooth sau USB;
 • Conectare True Wireless Stereo printr-un singur buton;
 • Control ușor prin aplicația JBL PartyBox.

Mai multe detalii despre JBL PartyBox 710

JBL PartyBox 110 – sonorizare puternică oriunde ai fi

Boxa portabilă JBL PartyBox 110 se aude excepțional datorită sunetului JBL Pro de 160W și pune la dispoziție petrecăreților un nou spectacol de lumini, controlabil de asemenea prin aplicația PartyBox. LED-urile se sincronizează cu orice piesă ai asculta, așadar poți fi sigur că distracția e asigurată în momentul în care aduci un astfel de echipament la petrecere. 

Modelul 110 dispune în același timp și de un design robust și rezistent, cu mâner și roți pentru transport și protecție IPX pentru stropii de apă. Nu este necesar să oprești muzica preferată, deoarece boxele au o baterie reîncărcabilă cu durată de viață de 12 ore, așadar poți petrece fără griji până dimineață. La fel ca în modelul 710, poți conecta două boxe portabile PartyBox 110 cu o singură apăsare de buton, prin tehnologia True Wireless, pentru o experiență stereo.

Specificații:

 • Sunet răsunător JBL Pro cu 160W și design înclinat, pentru o proiecție mai bună;
 • Baterie cu durată de 12 ore pentru a putea fi transportată oriunde;
 • Spectacol dinamic de lumini;
 • Intrare pentru chitară și microfon;
 • Certificare IPX4 pentru rezistență la stropire;
 • Tehnologie True Wireless Stereo;
 • Control ușor prin aplicația JBL PartyBox.

Mai multe detalii despre JBL PartyBox 110

Descoperă și mai multe produse din seria PartyBox

1 comments

 1. Buna! Posed o boxa PartyBox 100 si doresc sa mai achizitionez boxa PartyBox 110! Se pot conecta simultan cele doua boxe? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *