Unic importator si service autorizat din Romania

JBL prezinta subwooferul dual JBL Control SB2210

JBL Professional by Harman a adaugat noul subwoofer compact dublu de 10” JBL Control SB2210 la linia sa de solutii sonore destinate pietei de sisteme fixe.

CONTROL SB2210 combina puterea mare si dimensiunile reduse cu o serie de upgrade-uri pentru un o armata de sunete joase imbatabile.

Capacitatea subwooferului JBL Control SB2210 a fost crescuta la 500W si este dotat cu un raspuns de frecventa mai jos, cu o extensie de bass imbunatatita la 38Hz. Driverele de 10″ includ conuri din fibra de sticla tesuta si paianjenul de suspensie liniara asigura o calitate a sunetului curat cu distorsiune redusa.

Optiunile de instalare includ plasarea pe podea, pe perete sau fixarea pe tavan, prin intermediul unui suport U optional sau suspensie prin 13 puncte de insertie M6. Cabinetul este disponibil in negru sau alb si se poate vopsi.

Cu o manevrare mai mare a puterii, frecventa de raspuns mai plata, raspuns extins de bass si un cabinet rezistent la intemperii, JBL Control SB2210 este, fara indoiala, unul dintre cele mai versatile subwoofere pentru adaugarea de bass puternic in aplicatii de sunet instalate.

control_sb2210_angle-white-r

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *