Unic importator si service autorizat din Romania

JBL Pulse 4 – spectacol de lumini sub o nou design

Noul JBL Pulse 4 este aici! Te bucuri de spectacol vibrant de lumini pentru petrecerea ta sub o nouă formă . De la living la petrecere pe plajă (și tot ce este între ele), noul JBL Pulse 4 oferă un sunet incredibil, cu lumini potrivite.

 

Luminile LED de înaltă rezoluție de sub suprafața sa elegantă produc spectacole uimitoare care dau o dimensiune cu totul nouă cântecelor preferate. Cu sunetul clasic JBL, veți auzi maximele clare și basul profund din toate unghiurile.

Aplicația JBL Connect permite să alegi culori și efecte care să se potrivească oricărei dispoziții. Utilizați camera telefonului dvs. pentru a duce cu adevărat personalizarea la nivelul următor, permițându-vă să scanați și să potriviți culoarea oricărui obiect care vă luează fantezia. Revii la pasteluri calmante și vibrații clasice de chill-out, sau toate de-a lungul flăcărilor portocalii – alegerea e la tine.

Până la două smartphone-uri sau tablete se pot conecta simultan pentru a menține muzica să curgă între prieteni, în timp ce o durată de viață a bateriei de 12 ore și o construcție impermeabilă IPX7 asigură că Pulse 4 poate face față oricărui rave, a ploua sau a străluci. Mergeți la funcția PartyBoost din aplicația JBL Connect pentru a activa distracția și a conecta fără fir mai mult de 100 de boxe JBL PartyBoost activate.

Având un sunet puternic și un spectacol luminos atrăgător care acoperă difuzorul complet, JBL Pulse 4 este cu adevărat o sărbătoare pentru simțuri.

„Difuzoarele JBL Pulse sunt îndrăgite în întreaga lume, datorită designului lor captivant, dar am dorit să le îmbunătățim în timp ce rămânem fideli valorilor noastre. JBL Pulse 4 este unic, folosind o tehnologie de ultimă oră, care oferă forma perfectă pentru clienții noștri de a se exprima și de individualitatea lor. Am introdus o prezentare completă a difuzoarelor pentru a ridica într-adevăr sunetul și a face să strălucească “, a declarat Dave Rogers, președinte, HARMAN Lifestyle Audio.

 

 

Caracteristici JBL Pulse 4
Bluetooth®: te conectezi fără fir, cu până la două smartphone-uri sau tablete, bucurându-vă de un sunet puternic
Baterie: Ești gata să îți pornești canalul? Pulse 4 oferă până la 12 ore de petrecere la o singură încărcare, cu încărcare USB-C
IPX7 impermeabil: duceți difuzorul la plajă sau la piscină, fără să vă faceți griji cu privire la deversări sau chiar un tumble în piscină
PartyBoost: pompează petrecerea conectând fără fir mai mult de 100 de boxe JBL PartyBoost
Agitați-l: nu poate fi mai ușor să conectați emisiunea de lumini LED cu alte Pulse4 din apropiere – pur și simplu țineți difuzorul în apropiere și agitați-l pentru a vă sincroniza
Spectacolul personalizabil la lumină la 360 ° stabilește atmosfera prin animarea vizuală a melodiilor folosind aplicația JBL Connect
Culori: alb sau negru

 

Disponibil în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *