Unic importator si service autorizat din Romania

JBL® Pulse 4: Lumini. Sunet. Petrecere!

IFA 2019, BERLIN – SEPTEMBRIE 2019 JBL Pulse 4 este o noua boxă wireless dotată cu lumini LED de înaltă rezoluție produc spectacole uimitoare care aduc o dimensiune cu totul nouă melodiilor preferate. Cu sunetul clasic al semnăturii JBL, veți asculta maximele clare și basul profund din toate unghiurile. Aplicația JBL Connect va permite să alegeți culori și efecte care să se potrivească oricărei dispoziții. Cu ajutorul camerei de la  telefonul dvs. veți putea scanai și potrivi orice culoare preferată la jocul de lumini. Fie că sunt pasteluri calme și vibrații clasice de chill out, sau flăcări portocalii pâlpâitoare alegerea culorii poate fi aleasă funcție de starea pe care o ai.

Până la două smartphone-uri sau tablete se pot conecta simultan pentru a menține muzica să curgă între prieteni, în timp ce o durată de viață a bateriei de până la 12 ore și o construcție impermeabilă IPX7 permite Pulse 4 să facă față petrecerilor de casă sau ploilor spontane. Cu funcția PartyBoost, din aplicația JBL Connect puteți activa cu adevărat distracția și a conecta wireless peste 100 de boxe JBL care au aceeași funcție.

Având un sunet puternic și un spectacol luminos atrăgător care acoperă difuzorul complet, JBL Pulse 4 este cu adevărat o sărbătoare pentru simțuri.

„Difuzoarele JBL Pulse sunt îndrăgite în întreaga lume, datorită designului lor captivant, dar am vrut să le îmbunătățim în timp ce rămânem fideli valorilor noastre. JBL Pulse 4 este unic, folosind o tehnologie de ultimă oră, care oferă forma perfectă pentru clienții noștri de a se exprima cum dorest. Am introdus un spectacol complet de difuzoare pentru a ridica într-adevăr calitatea sunetului și a-l face să strălucească “, a declarat Dave Rogers, președinte, HARMAN Lifestyle Audio.

Caracteristici JBL Pulse 4

  • Transmitere wireless Bluetooth®:  vă conectați fără fir până la două smartphone-uri sau tablete la difuzor și faceți rândul său, bucurându-vă de un sunet puternic
  • Timp de ascultare: JBL Pulse 4 oferă până la 12 ore de petrecere la o singură încărcare, cu încărcare USB-C
  • Impermeabil IPX7: luați boxa la plajă sau la piscină, fără să vă faceți griji cu privire la deversări sau chiar să o scăpați în piscină
  • PartyBoost: susțineți petrecerea conectând fără fir mai mult de 100 de boxe JBL PartyBoost activate
  • Agitați-o: nu poate fi mai ușor să conectați emisiunea de lumini LED cu alte Pulse4 din apropiere – pur și simplu țineți difuzorul în apropiere și agitați-l pentru a vă sincroniza
  • Un spectacol personalizabil la lumină la 360 ° stabilește atmosfera prin animarea vizuală a melodiilor folosind aplicația JBL Connect
  • Disponibilitate: JBL Pulse 4 va fi disponibil în alb sau negru începând cu toamna anului 2019.

DESPRE JBL

JBL creează un sunet uimitor care modelează cele mai epice momente ale vieții. De la evenimente iconice precum Woodstock și concerte la Madison Square Garden, la jocuri la Yankee Stadium și excursii rutiere de weekend, JBL ridică experiențele ascultătorilor prin calitate audio premium  care le permite să profite la maxim de fiecare moment. Cu acreditări profesionale de neegalat și peste 70 de ani în furnizarea inovației lider în industrie, JBL este lider în domeniul ingineriei de sunet superior.

DESPRE HARMAN

HARMAN International (harman.com), o filială deținută integral de Samsung Electronics Co, LTD., proiectează și dezvoltă produse și soluții pentru producătorii auto, consumatorii și întreprinderile din întreaga lume, inclusiv sisteme auto conectate, produse audio și vizuale, soluții de automatizare a întreprinderilor; și servicii care susțin internetul lucrurilor. Cu branduri de renume, inclusiv AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® și Revel®, HARMAN este admirat de audiofili, muzicieni și spații de divertisment. HARMAN are o forță de muncă de aproximativ 30.000 de angajați din America, Europa și Asia. În martie 2017, HARMAN a devenit o filială deținută integral de Samsung Electronics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *