Unic importator si service autorizat din Romania

JBL Quantum TWS – primele căști in-ear pentru gaming marca JBL

JBL își extinde gama de soluții audio pentru gameri și lansează primele căști in-ear True Wireless din colecția Quantum. Căștile JBL Quantum TWS oferă sunet clar surround, funcție de anulare activă a zgomotului, durată lungă a bateriei, 6 microfoane integrate și un dongle USB-C opțional, pentru conectare inclusiv la dispozitivele fără Bluetooth.

Știm cât de important este sunetul pentru succesul sesiunilor de gaming și cât de mult contează comunicarea eficientă în echipă. Căștile JBL Quantum TWS te ajută să duci pasiunea pentru jocurile video la nivelul următor, într-o formă compactă, confortabilă și ușor de utilizat. Este soluția ideală pentru gamerii care preferă un echipament audio in-ear de înaltă calitate.

Căști in-ear pentru gaming cu True Wireless și sunet spațial surround

JBL Quantum TWS sunt primele căști JBL in-ear pentru gaming dotate cu funcția True Wireless, așadar te poți bucura de o experiență imersivă fără cabluri și fire. Tehnologia patentată JBL QuantumSURROUND™ îți oferă un sunet spațial surround incredibil de realist, precis și te transpune direct în jocul preferat.

Echipamentul audio este prevăzut cu funcții de ultimă generație cum ar fi True Adaptive Noise Cancelling și Ambient Aware, pentru a controla orice zgomot ambiental care te-ar putea distrage în timpul sesiunilor de gaming.

Căștile JBL Quantum TWS se conectează ușor prin USB-C și Bluetooth

Noile căști True Wireless din gama Quantum vin împreună cu un dongle USB-C opțional care oferă o conexiune cu latență scăzută jucătorilor de pe PC, Mac, PlayStation®, Nintendo Switch și unele telefoane mobile. 

Veștile bune nu se opresc aici! JBL Quantum TWS acceptă două conexiuni în același timp, așa că poți conecta căștile simultan prin dongle-ul USB-C, dar și prin Bluetooth pe un dispozitiv mobil, ca să nu ratezi apelurile și discuțiile importante.

Design comod și rezistent la transpirație

Noile căști de la JBL au finisaje de înaltă calitate, sunt foarte ușoare și au o durată de viață a bateriei de 8 ore (plus 16 ore cu carcasa de reîncărcare), așadar sunt confortabile și nu te lasă la greu nici după o zi întreagă de gaming. 

În același timp, știm cât de intense pot deveni clipele în timpul unui joc video și știm că ai nevoie de o soluție audio pe care te poți baza. Căștile in-ear de la JBL au certificarea IPX5 pentru rezistență la jeturi de apă și transpirație, ceea ce le face ideale de folosit atât pentru gaming, cât și pentru ascultarea muzicii în timpul antrenamentelor la sală, acasă sau în parc.

Dacă ești în căutarea unui echipament audio versatil, durabil și cu design ușor, atunci JBL Quantum TWS este exact soluția de care ai nevoie pentru o experiență unică.

Specificații JBL Quantum TWS:

  • Tehnologie JBL QuantumSURROUND™ pentru sunet spațial surround și o experiență imersivă de gaming;
  • Funcție True Adaptive Noise Cancelling cu 4 microfoane beamforming și calibrare automată;
  • Funcție Ambient Aware pentru a filtra zgomotele ambientale conform preferințelor tale;
  • 6 microfoane integrate cu tehnologia beamforming (3 pe fiecare cască) pentru asigurarea unei comunicări clare cu echipa;
  • 2 modalități de conectare, prin dongle-ul USB-C sau Bluetooth 5.2 pentru o conexiune cu latență scăzută;
  • Durată de viață a bateriei de 24 ore – 8 ore bateria căștilor și încă 16 ore cu cutia de încărcare;
  • Ușoare în greutate, construcție durabilă și certificare IPX5 pentru rezistență la jeturi de apă și transpirație;
  • Compatibil cu software-ul PC JBL QuantumENGINE™ și cu aplicația JBL Headphones pentru multiple funcții de personalizare.

Află mai multe despre căștie JBL Quantum TWS aici.

1 comments

  1. Fantastic….si (4 luni mai tarziu) de unde le cumparam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *