Unic importator si service autorizat din Romania

JBL redefinește experiența auditivă în 2021, cu 3 noi modele ultra performante de căști

Noile modele includ una dintre perechile de căști nominalizate la CES® 2021, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de tech din lume, unde inovatori din diverse domenii prezintă cele mai avansate tehnologii și creații originale, cu potențialul de a revoluționa felul în care tehnologia face parte din viețile noastre de zi cu zi.

Modelul JBL LIVE PRO+ de căști in-ear true wireless a fost cel nominalizat la categoria Best of Innovation la CES® 2021 Innovation Awards. Alături de el, JBL a mai anunțat lansarea a încă două noi modele: JBL LIVE 660NC și JBL LIVE 460NC, toate 3 făcând partea dintr-o gamă special creată pentru a maximiza experiența audio a utilizatorilor. 

Cu un mix de true wireless, cu variante atât over-ear cât și on-ear, noile lansări vin cu capabilitățile JBL Signature Sound și noise cancelling prin Smart Ambient și asistent de voce integrat.

JBL LIVE PRO+ este un model in-ear true wireless și vin la pachet cu un design drept, robust și abilități de Adaptive Noise Cancelling, pentru ca purtătorii să poată avea conversații obișnuite chiar și purtandu-l. În plus, căștile conțin 3 microfoane în fiecare earbud, pentru a asigura o calitate a apelurilor superioară și sunt rezistente la apă, astfel că pot fi purtate atât la birou, cât și în timpul activităților fizice. 

Iar mulțumită încărcării quick charge, în doar 10 minute câștigi o oră de utilizare!

JBL LIVE 660NC este varianta over-ear a acestei colecții, un model care asigură posibilitatea de a adapta căștile la multiple device-uri și de a naviga între ele cu ușurință. Cele 40 de ore de battery life permit flexibilitate în utilizarea căștilor, putând funcționa atât pentru activități de birou, mulțumită nelipsitului noise-cancelling, cât și în călătorii. 

Bineînțeles, voice assistant-ul este și el nelipsit, astfel că noile LIVE 660NC răspund la comenzi audio prin accesarea foarte ușoară a uneia dintre căști. 

JBL LIVE 460NC sunt versiunea de căști on-ear din noua colecție JBL și reprezintă o opțiune de mijloc între celelalte două modele și la propriu, dar și din punct de vedere preț. Chiar mai mult, LIVE 460NC vin cu o durată de viață de 50 de ore, mai mult decât 660NC. Și asemenea celorlalte două modele, beneficiază de noise cancelling, încărcare wireless, voice control, speed charge și conexiune multi-point. 

Noua gamă JBL vine în completarea misiunii companiei de a oferi experiențe auditive de neuitat, care să te însoțească în momentele-cheie ale vieții, ducând tehnologia wireless la nivelul următor și venind cu o colecție de căști potrivite pentru nevoile fiecărui tip de personalitate. Dacă vrei să fii printre primii care au acces la unul dintre noile modele de căști, fii cu ochii pe magazinul nostru online, pentru momentul în care vor fi disponibile în premieră în România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *