Unic importator si service autorizat din Romania

Lansare JBL Go 4

JBL tocmai a lansat JBL Go 4, cea mai nouă adiție la seria deja foarte populară de difuzoare ultra-portabile. Acest mic titan oferă un sunet impresionant și caracteristici într-un pachet care se potrivește cu ușurință în buzunarul tău. Go 4 a fost anunțat mai devreme la evenimentul CES 2024 din acest an.

Clasificarea IP67 te asigură că difuzorul poate gestiona cu ușurință praful și apa.

Go 4 se laudă cu un design elegant, disponibil într-o varietate de opțiuni de culori vibrante pentru a se potrivi personalității tale. Vine cu o buclă încorporată împletită pentru transport, făcându-l ușor de prins pe rucsacul sau geanta ta și de a lua muzica oriunde. Nu trebuie să-ți faci griji nici în privința elementelor – Go 4 este atât rezistent la praf, cât și impermeabil (clasificare IP67), astfel încât să poată gestiona stropi de apă sau ploaie cu ușurință.

Dar avantajele Go 4 nu se limitează doar la aspect. Folosind tehnologia Bluetooth 5.3 pentru o conectivitate fără probleme, aceasta boxă ultra-portabilă integrează algoritmi acustici unici ai JBL pentru a oferi un sunet surprinzător de bogat cu o claritate excelentă și o gamă largă de frecvențe. Go 4 dispune, de asemenea, de tehnologia inovatoare Auracast. Cu un simplu clic, poți conecta wireless două difuzoare Go 4 pentru un sunet stereo, sau chiar să conectezi mai multe difuzoare în serie pentru a crea o experiență auditivă captivantă. Mai multe detalii aici.

Utilizatorii pot controla muzica cu ușurință folosind aplicația gratuită JBL Portable. Această aplicație îți permite să selectezi moduri de redare stereo sau multi-difuzor, să personalizezi setările egalizatorului, și chiar să activezi modul PLAYTIME BOOST pentru a-ți extinde durata de viață a bateriei cu încă 2 ore (aducând durata totală de redare la un respectabil 9 ore).

Go 4 este echipat cu un port de încărcare Type-C convenabil, așa poți fi sigur că nu rămâi fără coloana sonoră pentru mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *