Unic importator si service autorizat din Romania

Lansarea aplicatiei JBL Fit Checker

Ai simțit vreodată că căștile tale nu se potrivesc perfect, îți cad constant sau că sunetul nu este așa cum te-ai așteptat? Alegerea căștilor care se potrivesc urechilor tale și se potrivesc felului tău de a asculta este importantă pentru a evita disconfortul, pentru a îmbunătăți performanța sunetului și pentru a te asigura că ele se simt în urechile tale exact așa cum îți plac. Pentru că toți avem urechi diferite, la fel ca amprentele digitale! 

Când vine vorba de potrivirea căștilor, doi factori intră în joc: forma spațiului în care se așează căștile (mai exact spațiul dintre concha și tragus) și modul în care îți place să simți căștile în urechi. 

Preferi să auzi ce se întâmplă în jur, sau preferi să simți că căștile sunt în urechile tale și nu îți place senzația de “ureche închisă”? Deoarece căștile nu pot fi încercate înainte de achiziție, JBL a venit cu o soluție! Fiind singurii de pe piață care oferă 3 forme de căști, JBL poate acum să îți ofere posibilitatea de a descoperi care formă se potrivește cel mai bine canalului tău auditiv, virtual. Datorită unui algoritm care leagă forma urechii tale de o bază de date cu mii de urechi de diferite tipuri, vârste și genuri, verificatorul de potrivire îți solicită preferințele de ascultare. În câteva momente, verificatorul de potrivire îți sugerează cea mai bună formă pentru tine.

Instrucțiuni pentru utilizarea JBL Fit Checker

1. Menține-ți capul în centrul cadrului. Urmează instrucțiunile, întorcând capul întâi la stânga pentru a realiza scanarea precisă a urechii. 

2. Menține-ți urechea îndreptată către dispozitiv timp de câteva secunde în punctele cheie, conform instrucțiunilor, apoi repetă același procedeu pentru urechea ta dreapta.

3. Răspunde la întrebările despre modul în care folosești în mod obișnuit căștile, despre modul în care îți place să se potrivească căștile tale și apoi bucură-te să afli ce tip de căști este cel mai potrivit pentru tine. 

Atenție
Fotografiile urechilor tale făcute în timpul acestui proces vor fi trimise catre serverele Harman International și vor fi folosite numai în scopul JBL Fit Checker, pentru a recomanda cele mai bune căști pentru urechile tale. Aceste fotografii vor fi distruse după 90 de zile. Te rugăm să te asiguri că accesul la cameră este activat pe dispozitivul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *