Unic importator si service autorizat din Romania

LifeBEAM impreuna cu HARMAN anunta noile casti Vi

STAMFORD, CT – LifeBEAM, a anuntat astazi un parteneriat cu HARMAN International Industries (NYSE: HAR) pentru a oferi audio de înaltă fidelitate pentru primul antrenor personal bazat pe inteligenta artificiala din lume, numit Vi.

Lifebeam-Vi

Vi, primul produs de consum al LifeBEAM , are căști Harman Kardon cu designul sofisticat al mărcii, sunet de înaltă fidelitate și biosenzori  de grad aerospațial integrati, permițând consumatorilor să asculte actualizări privind semnele vitale, inclusiv ritmul cardiac și variatia acestuia, mișcare, inaltime și alti senzori de mediu.

În același timp, Vi interpretează datele captate de căști și oferă perspective interactive prin intermediul tehnologiei audio de clasă mondială de la HARMAN, cum ar fi optimizarea pierderii în greutate, managementul nivelului de epuizare, de prevenire a ranirii, observatii privind tehnica de alergare, nivelul de stres, planuri de antrenament adaptabile și mai mult. Vi a fost lansat recent pe Kickstarter, unde obiectivul de crowdfunding a fost atins în doar 30 de minute.

“Suntem mândri să ne alăturam mișcării AI prin parteneriatul cu LifeBEAM in cea mai recenta aventura a lor în lumea interesantă a accesoriilor fitness”, a declarat Dave Rogers, Senior VP și manager general al Audio Consumer Business Unit a HARMAN. “Prin alimentarea Vi cu soluția noastră audio de înaltă calitate, suntem incantati sa devenim o parte a revoluției fitness a LifeBEAM. Așteptăm cu nerăbdare să continuam colaborarea si pentru inovațiile viitoare. ”

“Urechea internă este de departe cel mai bogata în ceea ce privește fluxul sanguin și activitatea creierului, facand-o cel mai bun loc pentru a captura date biometrice exacte”, a declarat Omri Yoffe, presedinte și cofondator al LifeBEAM. “Ca atare, a fost important pentru noi sa oferim o experiență de antrenament cu adevărat mai inteligenta, bazata pe sunet, și sa oferim un feedback în timp real utilizatorilor cu o calitate audio și acustică de neegalat. De aceea ne-am unit forțele cu Harman Kardon, iar parteneriatul este perfect simbiotic. ”

Pentru mai multe informații despre LifeBEAM puteti accesa www.life-beam.com, iar pentru detalii suplimentare cu privire Harman Kardon puteti accesa www.harmankardon.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *