Unic importator si service autorizat din Romania

NAMM2016: AKG anunta o noua linie de casti

               AKG anunta astazi o noua linie de casti de inalta performanta, la NAMM 2016.

Destinate pentru inregistrarea muzicienilor, producatori și ingineri pentru un buget fix, noile modele K52, K72 și K92 aduc “legendarul sunet si calitate AKG, comfort exceptional si de lunga durata cu o greutate redusa.”.
6bf2e45895e54143590c2488f8388382

Noile casti dispun de drivere mari de 40mm, care ofera sensibilitate ridicata pentru o redare mai buna, frecventa de raspuns pentru un sunet detaliat si impedanta redusa pentru compatibilitatea cu playerele audio personale, precum si uneltele de profesionist. Designul inchis in spate produce o camera acustica ce elimina pierderile si pastreaza sunetul privat.

            O banda ergonomica ce se poate ajusta aduce un comfort ridicat pentru sesiunile de ascultare prelungite. Toate cele trei modelele cantaresc doar 200 g – designul pentru banda reduce greutatea totala a produsului, compensand includerea driverelor mari, de inalta calitate.

In timp ce K52, K72 si K92 sunt concepute pentru a fi accesibile, toate au fost supuse testelor de produs extreme, inclusiv teste de cadere de la 2m, un test de 80.000 indoiri pentru cablu si un test riguros pentru driver. Tampoanele pentru urechi, de multe ori primul component ce prezinta semne de uzura, sunt inlocuibile pentru a maximiza valoarea investitiei.

“Este nevoie de un grad ridicat de inovare și inginerie pentru a putea oferi acest nivel de performanță la un pret atat de accesibil”, a declarat Peter Chaikin, Recording Solutions, Harman Professional. “Odata cu lansarea castilor K52, K72 și K92, AKG a demonstrat angajamentul si expertiza sa in furnizarea de produse de valoare pentru clientii de inregistrare muzicala”.

            Cu o gama de frecventa de 18 Hz – 20 kHz, K52 are ca scop multumirea ascultatorilor exigenti ce doresc un sunet detaliat atunci cand repeta sau inregistreaza. K72, are o gama extinsa de frecventa de 16Hz – 20kHz. In plus, adaptorul de 6.3mm (1/4 in) transforma telefoanele in playere audio personale si echipament profesionist. De asemenea, este prevazut cu un cablu de 3m, mai lung pentru studio.

            K92 ofera aceleasi beneficii ca si K72 dar extinde performanta la o frecventa de 22 kHz. De asemenea are un protector placat cu aur pentru adaptor ce previne oxidarea si mentine performanta in timp. Aceste imbunatatiri fac K92 modelul premium din gama, ideal pentru inregistrarea si supravegherea aplicatiilor profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *