CES 2018, LAS VEGAS 

JBL® GO 2 este lansat ca o boxă Bluetooth portabilă și compactă cu o calitate audio de generație nouă și un design nou.

Cea mai preferată boxă, aduce un nou model al gamei GO având un design compact și o durată de până la 5 ore de redare muzică la calitatea JBL Signature Sound. Aceasta este dotată cu tehnologie IPX7 waterproof, oferind oportunitatea iubitorilor de muzică să asculte muzică la piscină sau la plajă fără grija de uda dispozitivul. Boxa JBL GO 2 va avea și o gamă nouă de culori precum Misty Blue, Lemonade Yellow și Midnight Black.

“Când am anunțat lansarea JBL GO am știut că va fi un produs accesibil pentru orice dorește să aibă o boxă portabilă cu un sunet de calitate” spune Andy Tsui, Vice Președinte, Departamentul Smart Audio Business, HARMAN. “JBL GO 2 oferă tot un preț accesibil, având ca bonus un design waterproof și un sunet mai clar și mai bogat”. În plus, JBL GO 2 este echipat cu sistem de anulare a zgomotului și ecoului pentru apelurile telefoanelor conectate la boxă.

JBL GO a fost introdus în anul 2015 și a vândut deja peste 10 milioane de unități.

Pe scurt, JBL GO 2 este dotat cu:

  • Wireless Bluetooth Streaming: Poți asculta muzica preferată de pe smartphone sau tabletă
  • IPX7 Waterproof: Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru apă, GO 2 putând fi scufundat în timp ce te distrezi
  • Speakerphone: Speaker dotat cu sistem de anulare al ecoului și a zgomotului nedorit pentru a avea apeluri telefonice impecabile
  • Baterie reîncărcabilă: Baterie reîncărcabilă Li-ion cu până la 5 ore autonomie.
  • AUX: Permite ascultarea muzicii prin cablu AUX
  • Culori: Misty Gray, Seafoam Mint, Lemonade Yellow, Sunkissed Cinnamon, Pearl Champagne, Midnight Black, Deep Sea Blue, Moss Green, Coral Orange, Ruby Red.

 

JBL® GO 2 va fi disponibil pe site-ul www.harman-audio.ro începând cu primăvara anului 2018.