Unic importator si service autorizat din Romania

Noul microfon JBL Quantum Stream, ideal pentru gaming, streaming și podcast

JBL lansează în această primăvară primul microfon special pentru gaming, streaming și podcast. Noul microfon USB dual-condenser JBL Quantum Stream te va ajuta să te comunici mai bine și eficient cu echipa ta prin sunetul limpede și precis pe care îl captează. În plus, suportul reversibil asigură o mișcare de 360 grade, cu mai multe opțiuni de instalare. 

Microfonul perfect pentru gaming și streaming

Știm cu toții cât de mult contează comunicarea pentru a succesul jocurilor video în echipă. Cu JBL Quantum Stream te auzi tare și clar datorită tehnologiei 2 x 14mm dual-capsule Electret condenser cu 24bit și 96kHz rată de eșantionare. Echipamentul captează precis vocea și anulează zgomotele din fundal, maximizând experiența de gaming și streaming.

JBL Quantum Stream pentru podcast și conferințe online

Realizezi un podcast sau ai nevoie de un microfon de calitate pentru conferințele online? JBL Quantum Stream are 2 opțiuni de pickup pentru voce. Poți capta sunetul concentrat pe vocea vorbitorului sau îl poți seta să să capteze vocile tuturor celor din cameră, ceea ce îl face un echipament de înregistrare audio potrivit pentru situațiile în care există mai mulți vorbitori la același microfon.

Multiple opțiuni de instalare

Noul microfon de la JBL se instalează și așază ușor în orice tip de spațiu și setup. Cu 3 variante de montare și un suport reversibil cu mișcare de 360 grade, îți poți conecta cu ușurință microfonul chiar și la tripod, stativ boom și multe alte variante.

Buton de mute cu funcție de lumini RGB

Atunci când ai nevoie de o pauză sau nu vrei să fii auzit, poți apăsa butonul Mute, care va activa funcția de lumini RBG a microfonului. Așa vei știi întotdeauna când ești auzit de coechipierii tăi sau cei care te urmăresc. Echipamentul este conceput pentru a facilita major experiența ta de comunicare live.

Design metalic premium

JBL Quantum Stream nu numai că arată bine, dar este făcut ca să reziste. Este conceput din materiale de cea mai înaltă calitate, durabile, cu suport din aluminiu, inel metalic și plasă de fier pentru un aspect modern și finisaje premium. Microfonul USB dual-condenser va completa perfect configurarea pentru gaming și va deveni ca un aliat în jocurile video pe care știi că te poți baza întotdeauna.

Specificații JBL Quantum Stream:

  • 2 x 14mm dual-capsule Electret condenser cu 24bit și 96kHz rată de eșantionare;
  • Montare universală cu suport reversibil ce permite mișcarea la 360 de grade și trei opțiuni de instalare pentru o poziționare optimă și versatilă a microfonului;
  • 2 funcții de de pickup, pentru a izola o singură voce sau pentru a include mai multe;
  • Funcție de mute cu indicator RGB;
  • Design modern, din materiale durabile;
  • Compatibilitate cu software-ul JBL QuantumENGINE™ PC pentru personalizarea egalizatorului, a luminilor RBG, funcții mute/unmute și multe altele.

Află mai multe despre noul JBL Quantum Stream curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *