Unic importator si service autorizat din Romania

Pick-upurile Perpetuum Ebner – perfecte în performanță

Compania germană We Audio Systems a început să reproducă legendarele pick-up-uri Perpetuum Ebner (PE), iar primul model lansat este PE 4040, un succesor al emblematicului PE 2020. Acest pick-up este un produs high-end realizat cu mare atenție, rezultatul fiind un mix sofisticat dintre inginerie și design ergonomic: lemn de înaltă calitate,  o bază de culoare piano black și un motor puternic realizat de ebmpapst, producător de top pentru motoare electrice.

Noile pick-up-uri nu impresionează doar prin aspectul fizic, ci și prin calitatea sunetului pe care îl redau. Fiecare componentă este gândită astfel pentru a elimina microvibrațiile ce pot denatura calitatea sunetului. Sistemul integrat de plutire al platanului (Integrated Floating Board) este realizat dintr-un magnet și un șasiu ce au scopul de a absorbi și elimina microvibrațiile parazite. Brațul are o formă tubulară ce are în capăt un ac din diamant care atinge fin vinilul și redă muzica, fără întreruperi.

Toate pickupurile sunt sprijinite pe 4 picioare cu rol de amortizare, asigurând eliminarea viibrațiiolor și, prin urmare, formează un sunet clar.

Greutatea pick-up-ului este un alt aspect important pentru redarea muzici, PE4040 având 15kg, iar modelele mai puțin costisitoare, PE2525, respectiv PE1010, având fiecare câte 12kg.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *