Unic importator si service autorizat din Romania

Logo Harman / Kardon

Produse Harman / Kardon

Echipamentele audio Harman, premiate în cele mai cunoscute competiții de design

O experiență devine extraordinară atunci când o poți asocia cu un sunet memorabil, de aceea nu facem excepții atunci când vine vorba de calitatea produselor noastre.

Harman Kardon și-a pus amprenta în istoria echipamentelor audio-video datorită tehnologiei inovatoare și designului sofisticat, premiate de-a lungul anilor în competiții cunoscute de design ca iF Design Awards, Red Dot, EISA, și alții.

Boxe Active Wireless Harman Kardon Soundsticks 3

Boxele Soundsticks

Puternice și portabile, boxele multimedia Harman Kardon Soundsticks sunt un accesoriu de care are nevoie orice iubitor al sunetului și al artei. Primul echipament Soundsticks a fost un subwoofer cu conectare prin USB, dezvoltat în 1999 împreună cu Apple Inc. Harman Karson a lansat versiunile noi în 2004, 2009 și 2020.

Cel mai recent model este un sistem 2.1 din 3 piese, format dintr-o pereche de boxe satelit și un subwoofer. Designul proiectat de Jony Ive a fost apreciat și premiat în numeroase competiții și este o parte permanentă în colecția Muzeului de Artă Modernă din New York.

Boxa Aura

Sistemul Aura reprezintă îmbinarea perfectă a sunetului de înaltă calitate și a designului modern. Prima versiune a boxei Aura a apărut în 2013, proiectată de echipa de design Harman Kardon. Compania a continuat să inoveze, iar noile modele au fost lansate în 2015, 2018 și 2020.

Boxele wireless 360º au dimensiuni compacte și le poți plasa aproape oriunde. Ce atrage însă foarte mult atenția este aspectul neobișnuit. Sistemul Aura s-a bucurat de admirație și distincții în cadrul competiției iF Design Award 2016.

Boxa portabilă Onyx

Onyx te ajută să trăiești viața la intensitate maximă, oriunde ai fi! Boxa Oxyn este un echipament compact, portabil, cu funcții Bluetooth, care emite sunete puternice. Este genul de produs care nu îți pune limite, fiind foarte ușor de transportat oriunde ai merge.

Designul iconic a fost conceput de Harman Kardon și a fost lăudat datorită finisajelor de înaltă calitate. Prima variantă a boxei portabile Onyx a apărut în 2013, iar noile modele au continuat să revoluționeze industria în 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 și 2021. Plaforma iF Design Award a premiat în anul 2017 modelul Onyx Mini.

Seria Citation

Nicăieri nu e mai bine ca acasă atunci când te bucuri de sunete spectaculoase. Seria Citation poate fi operată cu ușurință prin Google Assistant, iar designul scandinav și sunetul extraordinar wireless fac din această serie cel mai bun echipament audio pentru filmele și petrecerile de acasă.

Aspectul elegant al seriei Citation fost dezvoltat de echipa de design a companiei, condusă de Alexander Demin. Produsele Citation au fost prezentate publicului în 2018 și au primit numeroare laude și premii în competiții importante, printre care Red Dot Design Awards, iF Design Awards, EISA 2019 Best Smart Speaker și 2020 Best Smart Soundbar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *